Türkiye Kadınlar Futbol Süper Lig’inde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın futbol Takım’ında yönetim, yeni sezon öncesinde teknik adam Ercan Yaman'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Eflatun-beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde iç transferde 19 oyuncu ile anlaşarak kadrosuna katmıştı. 
Yapılan 19 transferin ardından Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, bugünde  biri iç biride dış transfer olmak üzere iki oyuncu ile anlaştı. 
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi iç transferde geçtiğimiz sezon takımın önemli oyuncularından biri olan Rashida Marie Bea ile anlaşırken, dış transferde ise geçen sezon Gaziantep Alg Spor’da şampiyonluk yaşayan kaleci Bedriye Cam ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
İki oyuncu ile anlaştıklarını Kulübün resmi sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:"
"Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, iç transferde defans oyuncusu Rashida Marie Beal ve en son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen başarılı kaleci Bedriye Cam ile 2022 -2023 sezonu için sözleşme imzalamıştır.  Rashida Marie Beal ve  Bedriye Cam’a  Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz."denildi
Haber:Selçuk Koçaklı