Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig play-off şampiyonu son haftaya taşındı. Zonguldaklıların merakla beklediği ve şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Gelikspor, Kozlu Belediyespor 2-1 yenerek puanları eşitledi.  
Ligin bitimine son bir hafta kala 22’şer puanda bulunan iki takım arasında  şampiyonluk Pazar günü oynayacakları son maç sonrasında belli olacak.  
Play-off’un ilk yarısında Kozlu Belediyespor sahasında oynadığı maçta Gelikspor’u 2-0 yenmişti. İki takımın ligin ikinci yarısındaki buluşmasında ise kazanan 2-1'lik skorla Gelikspor oldu. 
İkili averajda Kozlu Belediyespor’un  Gelikspor’un önünde olması nedeniyle  şampiyonluğa en yakın rakip yeşil-beyazlı ekip. Kozlu Belediyespor son maçında evinde Akınspor’u yenmesi halinde Gelikspor- Yenimahallespor karşılaşmasının sonuncuna bakılmaksızın şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lige yükselecek.  
Gelikspor ise son maçında deplasmanda Yenimahallespor’a konuk olacak.  Mavi-beyazlı-ekip Yenimallespor’u yense bile şampiyon olabilmesi adına Kozlu Belediyespor’un Akınspor karşısında puan ve puanlar kaybetmesi gerekiyor.  
Yani son hafta karşılaşmalarında ligin ilk iki sırasında bulunan takımların alacakları skorlar ise şimdiden merak konusu oldu.  
Öte yandan Play-off’un son  maçında şampiyon olan takım direkt Bölgesel Amatör Lig’e yükselecekken, ikinci olan takım ise Play-out maçında Devrek Belediyespor ile karşılaşacak.  
İŞTE LİGİN SON MAÇLARI 
Çaydeğirmeni Belediyespor     -  *Çaycumaspor    
Yenimahalle -  Gelikspor    
Kozlu Belediyespor -  Ereğli Akınspor
PUAN DURUMU
Kozlu Belediyespor        22    
Gelikspor                    22    
Çaycumaspor                11    
Yenimahalle                10    
Ereğli Akınspor             7    
Çaydeğirmeni Belediyespor * [ligden ihraç] 0
Haber: Selçuk KOÇAKLI