2012-2013 sezonunda mücadele ettiği alt yaş kategorilerinde başarılı bir sezon geçiren Sarayspor, Yaz Futbol dönemini başlatıyor. Zonguldak’ta 7 yıl önce başlattığı Yaz Futbol Okulu’nu, bu yaz döneminde de faaliyete geçirecek sarı-kırmızılı kulüp, 1 Temmuz 2013 tarihinde uzaman antrenörler eşliğinde çalışmalarına başlayacak. 2007 yılından bu yana Futbol Okulu çalışmalarını sürdüren Kulüp, bu yaz döneminde 7-15 yaş grubundaki sporculara yönelik kayıtlarını başlattı.

Sarayspor Futbol Okulu, Antrenörler Turan Altıntaş, Şenol Demir, Hakan Sağlam ve Engin Kabak nezaretinde sporculara yaz dönemi boyunca futbol eğitimi verecek.  1 Temmuz’da başlayacak olan çalışmalar hafta içi 5 gün yapılacak. Futbol Okulu’na kayıt yaptırmak isteyenlerin 0505 660 79 01 numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceği belirtildi.

HER GEÇEN SENE YAZ OKULU’NA İLGİ ARTIYOR

Konu hakkında açıklama yapan Sarayspor Kulübü Antrenörü Turan Altıntaş, “Alt yapılarda elde ettiğimiz başarı ve Türkiye’nin önemli kulüplerine vermiş olduğu sporcularla Yaz Okulu’na ilgi her geçen yıl artarak devam ediyor. Şuanda bünyemizde 120 sporcu buluyor, bunlardan 90 tanesi lisansı olarak liglerde yer alıyor.  Futbol Okulu’nda katılan öğrenciler arasında yetenekli sporcularla kulüp bünyesinde bizlerle devam ediyor. Disiplinli ve programlı şekilde çalışmalarımızı yaz dönemi boyunca sürdüreceğiz. “ ifadesini kullandı.