Sarayspor U13 takımı, İstanbul’da hazırlık maçında karşılaştığı Fenerbahçe’yi yenemedi. Geriye düştüğü maçta eşitliği yakalayan sarı-kırmızılılar, maçı 2-1 kaybetti. 

************* 

Zonguldak ve Türk futboluna oyuncu kazandırmasıyla bilinen aynı zamanda kentteki alt yaş kategorilerinin başarılı takımı olan Sarayspor, şehir dışı organizasyonlarına bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz günlerde Altınordu kulübü tarafından düzenlenen İzmir U12 Cup elemelerine katılan Sarayspor şimdi de Fenerbahçe U13 takımı ile bir hazırlık maçı yaptı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde dün Fenerbahçe U13 takımı ile karşılaşan Sarayspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Mücahit’in golüyle eşitliği yakalasa da sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Futbolcularının tecrübe kazanması adına önemli kazanım olduğunu söyleyen Antrenör Turan Altıntaş, “İzmir U12 Cup elemelerinin ardından, U13 takımı olarak Fenerbahçe ile hazırlık maçı yaptık.  Skor bizim içim önemli değildi. Genç yaşta bu deneyimi yaşamları, futbolcularımın geleceği adına önemli olandı.” Dedi.