Sarayspor,  28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek U12 İzmir Cup’ta Zonguldak’ı temsil edecek

 SARAY İZMİR’E TAŞINACAK!

 6 yıllık süreçte Zonguldak’ta önemli başarılara imza atan ve il dışında da kentimizi  başarıyla temsil eden Sarayspor, bir başka platformda Zonguldak’ı temsil etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp,  Altınordu kulübü tarafından düzenlenecek U12 İzmir Cup’a katılacak.

 

**********************

 

Zonguldak’ta 2010 yılında kulüpleşerek alt yaş kategorilerinde mücadele eden Sarayspor, bu süreç boyunca birçok şampiyonluklar ve kupalar kazandı. 6 yıldır  önemli başarılar elde eden ve müzesinde 10’un üzerinde kupa bulunan sarı-kırmızılı kulüp,  son olarak U14 yaş kategorisinde şampiyon oldu. Bu şampiyonlukla ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Sarayspor,  bir başka arenada daha Zonguldak’ı temsil etmeye hazırlanıyor.

SARAY İZMİR’DE BOY GÖSTERECEK

Altyapıya verdiği önemle bünyesinden sayısız oyuncuyu Türk futboluna kazandıran  İzmir’in köklü kulübü Altınorduspor’un her yıl düzenlediği U12 İzmir Cup bu yılda düzenlenecek. Zonguldak’ta alt yaş kategorilerinin lokomotif takımı Sarayspor , 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek bu organizasyona katılacak. Önemli bir turnuvada mücadele edecek Sarayspor, organizasyona hazırlanıyor.

“FUTBOLCULARIMIN TECRÜBE KAZANACAK”

Sarayspor’un Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü Turan Altıntaş, böylesine önemli bir turnuvaya katılacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Altınordu tarafından düzenlenen bu turnuva, ülkenin önemli altyapı turnuvalarından biri. Türkiye’den olmak üzere Avrupa’dan birçok kulüp bu turnuvada yer alacak. Futbolcularımın tecrübe kazanmaları adına iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ