Sarayspor U14 takımı, Türkiye Şampiyonası serüvenine Sakarya’dan başlayacak

 SARAY SAKARYA YOLCUSU

Zonguldak’ın alt yaş kategorilerinde başarılı takımı Sarayspor, U15’in ardından U14’te de ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. U14 kategorisinde  Zonguldak’tan tek takım olarak şampiyonada boy gösterecek Sarayspor, 11-14 Mayıs tarihleri arasında Sakarya’da mücadele edecek.

 *****************

 Zonguldak’ta mücadele ettiği alt yaş kategorilerinde  başarıdan başarıya koşan Sarayspor, U14 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek. Bu kategoride il şampiyonu olarak, Zonguldak’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek tek takım olma özelliği taşıyan Sarayspor, Sakarya Grup Merkezi’nde yer aldı.
Yerel liglerde başarılı bir sezon geçiren Sarayspor, U15 şampiyonluğunun ardından U14 Ligi’nde  de mutlu sona ulaştı. U15’te Türkiye Şampiyonasına katılan ancak yenilgi almadığı Bartın Grup Merkezi’nden elen Sarayspor, U14 kategorisinde bir üst turu hedefliyor.U14 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek  sarı-kırmızılı takım ile  Kocaeli Dilovası Belediyespor, Gebze Beylikbağlarıspor, İstanbul Beykozspor 1908, İstanbul Siyayuzspor ve Yalovagücüspor takımlarıyla Sakarya Grup Merkezi’nde yer aldı. Sakarya Grup Merkezi’nde mücadeleler 11-14 Mayıs tarihileri arasında düzenlenecek.

“TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”
Sarı-kırmızılı takımda  kulüp başkanlığıyla birlikte antrenörlük görevini yürüten Turan Altıntaş, Zonguldak’ı şampiyonada tek temsil eden takım olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bu tür organizasyonlara futbolcularımızın tecrübe kazanmaları adına  önem taşıyor. Tabi ki gidebildiğimiz yer kadar gitmek isteriz ama buralarda bir çok profesyonel takımların scout ekibi maçları izliyor. Bir vitrin olarak gördüğümüz bu Şampiyonada amaçlarımız arasında ilk turu geçmek var. Çalışmalarımız bu yönde” dedi.

 

 

Bir ayağı Zonguldak’ta düzenlenecek

 

U14 Türkiye Şampiyonası 1’inci kademe müsabakalarını bir ayağı Zonguldak’ta gerçekleştirilecek

 ****************

 2016- 2017 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 65 ilden 107 takımın katılımıyla 6’şar takımlı 13 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 11 - 14 Mayıs 2017, 4’er takımlı 6 grupta ise 12 – 14 Mayıs 2017 tarihlerinde olmak üzere toplam 20 tarafsız grup merkezinde oynanacak.  U14 Türkiye Şampiyonası’nın bir ayağı da Zonguldak’ta düzenlenecek.  11-14 Mayıs tarihleri arasında   bir ayağı Zonguldak’ta düzenlenecek 1’inci Kademe maçlarında; Düzce, Bartın, Karabük, Sinop, Kastamonu ve Çankırı takımları 2’nci tura çıkmak için mücadele edecek.

20 TAKIM ADINI 2’BCİ TURA YAZDIRACAK
İstanbul, Edirne, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Uşak Düzce, Aydın, Muğla, Afyonkarahisar, Adana, Adıyaman, Kilis, Van, Aksaray, Kırşehir, Zonguldak, Kastamonu,  Giresun ve Gümüşhane grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 2.kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak