SARAYSPOR’UN GURURU

Zonguldak’ın önemli altyapı kulüplerinden olan Sarayspor’un futbolcusu Yusuf Asaf Guzel, Riva’da düzenlenen 14 yaş altı seçmelerinde Ankara bölge karmasında yer alıyor.

***************

Genç Milli Takımlar tarafından yapılan ve milli takımların oyuncu havuzunu genişletmek amacı taşıyan 14 yaş altı seçmeleri devam ediyor.  2005 doğumlu oyuncuları kapsayan organizasyonun startı 23 Ekim tarihinde verilirken,  15 bölge karmasından oluşan 20 takım mücadele edecek. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam eden ve 360 sporcunun kendisini göstereceği seçmelerde Zonguldak Sarayspor forması giyen 13 yaşındaki Yusuf Asaf Guzel, hem ilimizi hem de kulübünü temsil ediyor.  28 Ekim Pazar günü sona erecek  karşılaşmaları TFF Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas takip ediyor.

SARAYSPOR CAMİASI GURURLU

Sarayspor’da geçen yıl Türkiye 2’ncisi olan kadronun  değişmez oyuncusu olan Zonguldaklı futbolcu, Ankara bölge karmasında yer alıyor.  Yerel ve ulusal şampiyonlarda elde ettiği başarıların yanı sıra  Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdığı oyuncularla da adını duyuran Sarayspor, Yusuf Asaf Guzel’in U14 Milli takım seçmelerinde mücadele etmesinden dolayı büyük gururu yaşıyor.

Emre Can BAYRAM