Zonguldak Kömürspor’a geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda en büyük desteği veren Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanlığı, satın aldığı bin 500 adet takvimin tutarı 30 Bin TL’yi Başkan Süleyman Caner’e teslim etti. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan,  biz maddi manevi üzerimize düşen bir şey olursa üstleniriz” dedi.

Geçtiğimiz yıl takvim projesine büyük katkı veren Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanlığı bu yıl da Bin 500 adet takvim satın alarak, kulübe desteklerini sürdürdü.  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübün her zaman arkasında yer alan Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesine ve  2015 yılının Ağustos Ayında Başkanlığına atanan Metin Ercan’a bu kapsamda teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve beraberinde ki Yönetim Kurulu üyesi Osman Sav,  Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan'dan  1500 takvim karşılığındaki tutarı teslim aldı.  Başkan Caner, Metin Ercan'a teşekkür eden adının yazılı olduğu 67 numara Zonguldakspor forması hediye etti.

“TAKIMIN VE BAŞKANIN KIYMETİNİ BİLMEMİZ LAZIM”

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, “Başkanımız her dönem bu tür çalışmaları sürdürüyor. Türk- Metal Sendikası ve ERDEMİR çalışanları olarak ilimizin takımına sahip çıkma adına başkanımızın ve yönetim kurulunun yapmış olduğu maddi manevi her türlü desteğe dün nasıl destek verdiysek bugün de destek verdik. Tabi bu değerler spor faaliyetleri öncelikle sendikamızın sosyal sendikacılık çerçevesinde olması gereken ve gerçekleştirdiğimiz işler. Ben bu konuda her platformda bizi onura ettiği için sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. İnşallah iyi günler takımı bekliyor. Biz maddi manevi üzerimize düşen bir şey olursa üstleniriz. Çünkü başkan saygı değer, beyefendi ve takıma sahip çıkan bir başkan. Kıymetini bilmemiz lazım” dedi.

“CAN-I GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Zonguldak Kömürspor’a maddi destek olması gayesiyle çıkardığımız takvimleri daha çıkarmadan, Ankara’da yaptığımız bir görüşme esnasında geçen sene şube başkanımız olan Yusuf Ziya Odabaş başkanım şu anda sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı. Bize güzel bir vaatte bulunmuştu, sağ olsun. Şube Başkanımız Metin Bey ile de görüştük. O da gerekli hassasiyeti gösterdi. Yönetimdeki arkadaşlarımız ve işçi arkadaşlarımız kendilerine bırakmış olduğum 1500 adet takvimi satarak kulübün şu sıkıntılı dönemde, bize çok büyük katkıda bulundular. Onun için kendilerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Metin başkanımız başta olmak üzere hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ereğli’de hizmet veren Arma İnşaat sahipleri Veli Karakök, Ufuk Cakmakoglu ve Erkan Karakök Zonguldakspor'un yeni yıl takvimlerinden 150 takvim karşılığında 3 bin TL destekte bulundu.

Yönetim Kurulu üyesi Semih Çolak 50 adet takvim alarak Zonguldakspor'a maddi destekte bulundu.