Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor, Ramazan ayı dolasıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Seka Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycumaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Ayrıca Çaycumaspor, Play-off’un 9. haftasında dün sahasında Yenimahallespor’a 1-0 yenildi.  Çaycumaspor bu yenilgi sonrasında Play-off’un kapanış maçında ise Çaydeğirmeni Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle sezonu oynamadan 3 puanla kapatacak.    
Sarı-lacivertli ekip Çaydeğirmeni Belediyespor maçı da olmak üzere play-off sezonunu 10 karşılaşmada, 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puanla 3.sırada tamamladı. 
Çaycumaspor Kulübü düzenlendikleri iftar yemeği nedeniyle açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi; "2021/22 sezonunu dün akşam düzenlenen iftar yemeği sonrası tamamlamış oldu. İftar programına Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Çaycumaspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Uzun zaman sonra bizlere dolu dizgin bir sezon yaşatan, her maçını heyecanla takip ettiren, Çaycumaspor armasının marka değerinin yükselmesinde payı olan, formamızı hakkıyla taşıyan, terleten futbolcularımıza, yönetimimize ve desteklerini biran olsun esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" denildi.
Haber: Selçuk KOÇAKLI