Ereğli Belediyespor gol yollarında sezona kısır başladı

 SIKINTI GOL

İlk 3 maçta bir yenilgi, 2 beraberlik alarak 2 puan toplayan Ereğli Belediyespor, söz konusu bu maçlarda rakip fileleri havalandıramadı. Hücum yollarında sıkıntı çeken eflatun-beyazlı takım, buna paralel olarak kalesinde ise sadece tek gol gördü.

 **********

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, 3’üncü haftayı da puan kaybı ile kapattı. Pazar günü Eskişehir deplasmanında Yunusemrespor ile karşılaşan eflatun-beyazlı takım, gol sesinin çıkmadığı mücadelede rakibi ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. Tıp ki   2’nci haftada olduğu gibi haftayı 1 puanla kapatan Ereğli Belediyespor, puan cetvelinde 2 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

EREĞLİ GOL ATMAYI UNUTTU

3 haftanın geride kaldığı grupta Ereğli Belediyespor’da yolunda gitmeyen işler var… Eflatun-beyazlı takım, oynadığı 3 maçta da  gol atma başarısı gösteremedi.  3 lig maçında 1 mağlubiyet ve iki beraberlik alarak topladığı 2 puan ile 12. sırada bulunan ekip, bu maçlarda rakip fileleri sarsamadı.  İsmail Yalçın yönetiminde genç bir takım kuran Ereğli, görülüyor ki hücum anlamında büyük bir sıkıntı içinde.

SAVUNMA DUVAR GİBİ

Hücum elemanlarının etkisiz olması,  3 maçta kaybedilen puanların tek nedeni olarak göze çarpan Ereğli’de savunma oyuncularının ve kaleci Sefa’nın performansı son iki maçta rakip takıma kaleyi kapattı. Sadece sezonun ilk maçında Bağlumspor’a 1-0 yenilen Eflatun-beyazlı takım, Zeytinburnuspor ve Yunusemrespor maçlarında kalesinde gol görmedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

 

İlk 3 hafta ne galibiyetle ne de golle tanışabilen Ereğli Belediyespor’da Antrenör İsmail Yalçın, bu sorunu genç bir takım olmalarına bağladı. Her geçen hafta daha iyi futbol oynadıklarını belirten Yalçın, “3 haftada galibiyet alamadığımız gibi gol de atamıyoruz. Unutmaması gereken bir şey var. Yaş ortalaması çok düşük bir takımız. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Futbol olarak Üstüne koyarak gidiyoruz.