Ayiçispor galibiyetiyle üst üste 4’üncü maçını kazanan Subatanspor, gözünü hafta sonu oynayacağı Zonguldak Belediyespor maçına çevirdi. Ahmet Terzi ve öğrencileri ilk maçta yenildikleri rakibinden bu kez rövanşı almanın peşinde

Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nda Subatanspor üst üste aldığı seri galibiyetlerle puanını 15 yaptı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kilimli takımı,  almış olduğu şansız yenilgilerin ardından beklentilerin altında kalmıştı. Ancak ilk yarının son maçıyla birlikte çıkışa geçen Subatanspor, böylelikle Play-Off potasına girdi.

4 MAÇTA SADECE 1 GOL YEDİLER

İlk yarının son maçında İnağzıspor’u 1-0 yenen Subatanspor, ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptı. Tepebaşıspor ile karşılaşan Kilimli takımı mücadeleyi 3-0 kazandı. Ardından 9’uncu hafta Cezaevispor ile oynayan Subatanspor sahadan 4-1 galip ayrıldı. Son olarak 10’uncu haftada Ayiçispor’u konuk eden Subatanspor rakibini 3-0 mağlup etti. Üst üste 4 maçını kazana Subatanspor, söz konusu bu maçlarda11 gol attı kalesinde sadece 1 gol gördü.

“SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Son 4 maçtaki başarılı grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken Subatanspor, seriye devam etmek için hafta sonu Şampiyonluğun güçlü adaylarından Zonguldak Belediyespor ile karşılaşacak.11’inci haftada Zonguldak Belediyespor ile karşılaşacak Subatanspor, galip gelerek hem seriyi sürdürmek hem de ilk yarıda 10 yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor.

Takımın deyimli çalıştırıcısı Ahmet Terzi, “4 maçtır yakaladığımız galibiyet serisine Zonguldak Belediyespor ile devam edeceğiz. Kalan 4 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak zirve için uğraş vereceğiz. Olmadı Play-Off’ şampiyonu olarak bir üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Toplu sonuçlar

İnağzıspor-Tepebaşıspor: 0-3

Subatanspor-Ayiçispor: 3-0

Çaydamarspor-Cezaevispor: 3-3

Terakkispor-Zong. Belediyespor3-1

Muslu Bld.-Nebioğlu: 2-1

Pehlivanlarspor-Kayıkçılar: 4-0

Karamanspor-Türkalispor: 1-2

Yakaspor-Çayırspor: 3-0 (H)

Hacılarspor-Göbü Gençlik: 2-4

 

19 Haziran Perşembe

Saat 15.00-Beyçayırı: Güneşli Bld.-Cumaspor

Saat 17.00-Beyçayırı: Zong.Ereğlispor-Kandilli Bld.