TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zongludak Kömürspor ligin 22. Hafta maçında Çarşamba günü deplasmanda Uşakspor ile karşılaşacak.  
Uşak 1 Eylül Stadı’nda 13.00’da oynanacak olan maç öncesinde MHK hakem triyosunu açıkladı. 
Uşakspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak bu önemli müsabakayı  Kayseri Bölgesi Klasman hakemlerinden Alim Kandemir yönetecek. Kandemir’in yardımcılıklarını ise yine Osman Baruk, Buğra Can Semercioğlu yapacak.  Maçın 4. hakemi, Adem Sarıtaş olarak belirlendi. 
Bu önemli maç öncesinde Zonguldak Kömürspor 22 puanla 14. sırada bulunurken, ev sahibi Uşakspor ise  25  puanla 11. sırada yer alıyor.  
ALİM KANDEMİR SKANDALI YAŞANMIŞTI
Ligin ikinci haftası olan ve 12.09.2021 tarihinde deplasmanda oynanan Pendikspor- Zonguldak Kömürspor maçını yöneten Kayseri Bölgesi Klasman hakemlerinden Alim Kandemir skandal kararlar vererek Zonguldak Kömürspor’un yenilmesinde büyük rol oynamıştı.
Özelikle Pendikspor 3-2 öne geçtiği maçta  uzatma dakikasında Emre Kara ile skoru 3-3’e getiren Zonguldak Kömürspor,  maçın hakemi Alim Kandemir’in Emre Kara’nın attığı golü  ofsayt gerekçesiyle iptal etmiş ve bu kararı sonrasında büyük tepki alırken Pendikspor’un kazanmasında da büyük rol oynadı. 
MHK, Pendikspor-Zonguldak Kömürspor maçında skandal kararlara imza atan Hakem Alim Kandemir’in, Uşak-Zonguldak Kömürspor maçına vermesi ise Zonguldaklıları şimdiden korkuttu.   

Haber: Selçuk KOÇAKLI