Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor’da teknik direktör Erkan Sadıklar görevinden istifa. Sadıklar, basiretsiz işi bilmeyen ama herkesten çok bilen başkan yöneticiler yüzünden  görevinden istifa ettiğini duyurdu.  
İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Sadıklar şu ifadelere yer verdi: “Bugün itibarıyla Devrek Belediyespor’daki  görevimi bu  basiretsiz işi bilmeyen ama herkesten çok bilen başkan yöneticiler yüzünden bırakıyorum. Bu takımın nasıl yanlış yönetildiğini yaşayarak gördüm her maç ertesi 5 hafta problem üreten dışarıya çok iyiymiş gibi görünün fakat neden bu takımın bu hale geldiğini açıkça burada olduğum her hafta yaşadım bir gün başka bir gün başka konuşulan bir yerdir bu takım.”dedi
Ayrıca Devrek Belediyespor, Erkan Sadıklar yönetiminde çıktığı  son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik 1 yenilgi ile topladığı 10 puanla 6. sırada.  Öte yandan Erkan Sadıklar’ın istifası sonrasında Devrek Belediyespor’un yeni teknik direktörü kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

Taner Arslantürk tahliye oldu! Taner Arslantürk tahliye oldu!

Haber:  Selçuk KOÇAKLI