Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kozlu Belediyespor,  Antrenör Bülent Öztürk’le yollarını ayırdıktan sonra Soner Erdurmuş’u takımın başına getirdi. Yeşil-beyazlı takım yeni hocası Soner Erdurmuş ile işi resmiyete döktü. Göztepespor’da Suat Kaya’nın yardımcılığını yapmış genç teknik adam, Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Ertan Şahin ile Teknik Danışman Ergün Penbe’nin katıldığı törenle imzayı attı. Soner Erdurmuş’un yardımcılığını yapacak Volkan Kilimci’de sözleşme imzaladı.

“SONUNA KADAR ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ”

7 yıllık antrenörlük kariyeri olduğunu ve bu süre zarfındaki elde ettiği bilgi ve birikimini Kozlu Belediyespor’a yansıtacağını belirten Soner Erdurmuş,  Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. 6-7 yıllık bir Antrenörlük deneyimim var, bu süreçte bir çok takımda görev aldım. Kendimizi geliştirdik, tecrübeli sahibi olduk.  Heyecanımı, bilgi birikimimi yansıtmak için bu yola baş koyduk.
Kozlu Belediyespor’u ligde en iyi şekilde temsil edip, kalan 9 maçta bu işi başarmak istiyoruz. Sezon başında koyulan Şampiyonluk hedefi bizim için devam edecektir.
Bu teklifi kabul ederken de bu heyecanımızla buraya geldik. Heyecanın hırsı olduğu yerde ve matematiksel olarak şansımızın devam ettiği sürece sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Takım içindeki havayı, sinerjiyi en üst seviyeye çıkartıp, bu hafta oynayacağımız Tekirdaspor maçıyla çıkışımıza başlayacağız” dedi.

“BU EKİPLE KOZLU BELEDİYESPOR’UN GELECEĞİNİ HAZIRLAMAYI PLANLIYORUZ”

Takımda teknik anlamda işlerin yolunda gitmediğini gördükten sonra müdahale etmeleri gerektiğini ve bu kapsamda Ergün Penbe’yi teknik danışman olarak göreve getirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ertan Şahin, “Ergün Penbe kardeşimiz bu konuda bize katkı verdi. Dünya çapında isim yapmış Ergün Penbe bu konuda bizi onurlandırdı. Bizi yalnız bırakmadı ve teknik kadromuzun oluşmasında büyük destek sağladı. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
Tabi Kozluspor hedefinden şaşmış değil, bir morale motivasyona, yeni bir güç birliğine ihtiyaç dulduk. Görev yapmış Bülent hoca ve ekibiyle sükunet içerisinde karşılıklı mutabakatla yollarımızı ayırdık. Onlara vermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz.
Kozluspor’un çalışma düzenine ayak uyduracak Soner Erdurmuş hocamızla anlaşma sağladık. Bu ekiple Kozluspor’un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Hocalarımız eksik gördükleri noktalara transfer yapılması gerektiğini düşünüyorsa takviye yapacağız. Bu ekiple Kozlu Belediyespor’un geleceğini hazırlamayı planlıyoruz.

” dedi.

 

“SONER HOCA VE EKİBİYLE UMARIM KOZLUSPOR’U GÜZEL YERLERE GETİRİRİZ”

Camiada sevdiği arkadaşları olduğu için Teknik Danışmanlık teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Ergün Penbe, “Şehrimize hangi konuda hizmet edebilirsek bizim için onur vericidir. 4 gündür yoğun bir çalışma içerenindeyiz. Nitekim Soner hocayı göreve getirdik.

Soner hoca ve ekibiyle umarım Kozluspor’u güzel yerlere getiririz. Bu sene ligde geride 9 maçımız kaldı. Şuan 8 puan gerideyiz ama ortada 27 puan var. 9 maçta sonuna kadar bu işi kovalayacağız. Demek ki bir hedef var bu puanları alabilirseniz. Futbolun güzelliği de bu hiç ummadığınız anda Şampiyon da olabilirsiniz. Ama tabi bizim gerçek hedefimiz seneye” dedi.

 

YAPABİLECEĞİMİZİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Soner Erdurmuş’un ekibinde Kaleci Antrenörü olarak görev yapacak Volkan Kilimci, önlerin oynanmaış 9 maçın kaldığını söyleyerek, “ Kozlu Belediyespor’un önünde 9 maçlık bir periyodu var. Ekibimizle birlikte en iyisini çıkarmak için buradayız. Önceliğimiz bu, yapabildiğimiz en iyisini yapacağız. Kozlu Belediyespor camiasına hayırlı olsun” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ