Kilimli Grubu’ndan Mavi Şimşek, Merkez Grubu’ndan Elvanpazarcıkspor ve Çaycuma Grubu’nda Sefercikspor sonrasında  Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu’nda ise Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselen 4. takım Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor oldu.  
Zonguldak Birinci Amatör Küme Ereğli Play-Off Grubu’nda Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselme maçında 6 puanla Lider durumda bulunan Ereğli Ortacıspor ile 4 puanla 2. Sırada bulunan Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor final maçında karşılaştı. 
8 Mayıs Pazar (Bugün) Saat 16.30’da Beyçayırı Stadı’nda oynanan Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselme play-off müsabakasında Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor, Ereğli Ortacısıspor’u  22 ve 79’da Sami’nin attığı gollerle 2-0 yenerek şampiyon oldu. Ve Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükseldi.  
Karadeniz Ereğli Çiğdemlisporlu futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar maçın bitimi ile birlikte şampiyonluk sevincini  doyasıya yaşadılar.   
Alınan bu galibiyet sonrasında Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor 4 olan puanını 7’ye çıkartarak şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselirken, şampiyonluk kupasını ise ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna’nın ellerinden aldı.  
Öte yandan Mavi Şimşek, Elvanpazarcıkspor, Sefercikspor ve Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor, 2022-2023 sezonunda Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele edecekler. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI