Teknik direktör Şenol Demir, zorlu Amedspor maçı öncesinde taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “Taraftarımızla alacağımız bir müsabaka bizi bekliyor. O yüzden çok önemli bir müsabaka. Taraftarımıza mesajım var; Eğer ki müsabakayı kazanacaksak  bin beş yüz kişilik Devrek Stadyumunu dolduralım. Takımımızı 90 dakika boyunca destekleyelim” dedi.

“Taraftarımızın desteği ile  Amedspor’u yeneceğiz”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, taraftarın desteğine ihtiyacı olduklarını söyleyerek, “Kahramanmaraş beraberliğinden sonra iç saha maçımız olan Amedspor hazırlıklarımızı tamamladık. Hafta içi antrenmanlarını bugün itibariyle bitirdik. Cumartesi antrenmanıyla beraber inşallah müsabakaya hazırlıklarımızı sonlandıracağız. İnşallah taraftarımızla beraber müsabakayı kazanmamız lazım. Yani bu müsabakaya bütün herkesin gelmesi lazım. Takımızın galibiyete ihtiyacı var. Taraftarımızla alacağımız bir müsabaka bizi bekliyor.”

“Devrek Stadyumunu tıklım tıklım dolduralım”

Taraftara mesaj veren Demir, “O yüzden çok önemli bir müsabaka. Lütfen herkes bu müsabakaya gelsin. Takımımız 90 dakika desteklesin. İşte bunun örneğini de gördük. 90 dakika boyunca Maraşlı taraftarlar bize baskı yaptı, ciddi bir baskı yaptılar. İlk defa ben deplasman havası gördüm. Aynısını ben Amed’de yaşadığım için söylüyorum. Amed’de 5 bin kişi kapasiteye yakın bir stadyum . 5 kişi tam ful doluydu bizim müsabakada. Şimdi aynısı bende istiyorum. Bizim taraftarımıza mesajım var; bu eğer ki müsabakayı kazanacaksak 1 bin beş yüz kişilik şehir stadyumu lütfen tıklım tıklım dolduralım. Başka bir şey demiyorum. Cezalı oyuncu Sefa var. Başka oyuncularımız da var. Sefa yoksa onun yerine başka oynayacak arkadaşlar da en iyi şekilde görevini yapacaklardır. Allah yardımcımız olsun ”dedi.