Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kısa sürede kurulmasına rağmen büyük işlere imzaya atmaya devam ediyor. 
Dernek Başkanı Cevat Laçin ve yönetim kurulu üyeleri kış ayında zor durumda olan yardıma muhtaç olan 50 aileye gıda yardımında bulundu.  
Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği daha önce bir çok aileye gıda ve kömür desteğinde bulunmuş özellikle de kalp rahatsızlığı olan Ada Palas’ın da iyileşmesi içinde gerekli olan çalışmayı yaparak aileyi mutlu etmişti. 
Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iki gündür Zonguldak’ta yağan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmayan ve ihtiyacı olan ailelere de gıda desteğinde  bulundu. Özellikle Yönetim, ihtiyaç sahiplerinin farkına varmadan gıda torbasını kapılarının önüne bırakması ise alkış aldı. 
50 Aileye yapılan gıda yardımı başta olmak üzere  Zonguldaklılarında kampanyaya destek vermesini isteyen Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şu açıklamada bulundu: "Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve üyeleri olarak bir kampanyaya daha öncülük etmekten kıvanç duyuyoruz. Derneğimiz olarak ulaşabildiğimiz tüm ihtiyaç sahibi ailelere yardım elimizi uzatmak istiyoruz. Amacımız; oluşturduğumuz bu kıvılcımın günnegün büyüyerek bir ateşe dönüşmesi ve iş insanları, siyasiler, esnaflarımız, STK'lar ve tüm halkımızın bu ateş etrafında toplanarak bu kampanyaya destek olmalarını sağlamaktır. Geçirdiğimiz bu zor günlerden ancak birlik olarak kurtulacağız. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.