Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor,  2022-2023 sezonunda hedefe oynayacak güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 
Bu kapsamda Eflatun Beyazlı kulüp,  geçen sezon Antalya Kepez Belediyespor ile BAL Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Zonguldaklı tecrübeli stoper Hurşit Velioğlu ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
37 yaşında tecrübeli futbolcu Hurşit Velioğlu,  geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 4’üncü bölge, 3’üncü grupta TFF 3. Lige çıkan Antalya Kepez Belediyespor’un şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı. Velioğlu, daha önce Trabzon Yomraspor, Manisa Turgutluspor, Artvin Hopaspor, Mersin İçel İdmanyurdu ve Sakarya Hendekspor’la da  şampiyonlukları bulunuyor. 
Ayrıca tecrübeli futbolcu Zonguldak Kömürspor ve Kilimli Belediyespor formalarını da giydi. 
Tecrübeli futbolcu Hurşit Velioğlu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:"
Takımımız daha önce Yomraspor, Turgutluspor, Artvin Hopaspor, Mersin İçel İdmanyurdu, Hendekspor ve geçen sezonda Kepez Belediyespor ile BAL Ligi şampiyonlukları yaşayan tecrübeli stoper Hurşit Velioğlu’nu renklerine bağladı. Hurşit Velioğlu’na kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz."
Haber:Selçuk Koçaklı