2022-2023 sezonu öncesinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, 31 Mayıs Salı günü saat 17.00’de AKM Nikah Salonu’nda Olağanüstü Kongresini gerçekleştirecek. 
Yapılacak kongre sonrasında Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi teknik adam ve transfer çalışmalarına başlayacak.  
Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi kongre öncesinde  Teknik adam konusunda Zonguldaklı olan ve geçtiğimiz sezon Bartınspor’da başarılı bir sezon geçiren Gökhan Baladin ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.  
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Gökhan Baladin ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve kongre sonrasında da  bir aksilik olmazsa teknik adamı resmen açıklaması bekleniyor.    
Zonguldaklı Teknik Adam Gökhan Baladin, futbolculuk kariyerinde Konyaspor, Düzcespor, Erdemirspor, Beylerbeyispor,Üsküdar Anadoluspor, MKE Kırıkkalespor, Saran Keskinspor, Kdz.Ereğli Belediyespor’da forma giydi. 
Kariyerinde 34 kez Süper Lig, 124 kez 2.lig, 84 kez 3.lig ve 8 kez Türkiye Kupası’nda forma  giyen Baladin, 38 kez de gol sevinci yaşadı. 
Futbolu bırakması sonrasında 2008 yılında Çubukspor’da antrenör olarak  başlayan Baaladin, ardından ise Kanlıcaspor, Düzcespor, Fatih Karagümrükspor ve Beykoz 1908 AŞ, Sancaktepe Belediyespor’da çalıştı.
Baladin, daha sonra ise  Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu ünvanlı ile iki sezon görev yaparken, ardından ise  2016 yılında Paşabahçespor’da çalıştı.
İstanbul Mesudiyespor’da da çalışan Baladin, bir dönem TFF Milli Takımlar Akadimesi Ligleri İzleme Komitesi’nde görev aldı. Gökhan Baladin Türkiye’nin önemli radyolarından Radyospor’da da 1 yıl kadar yorumculuk yaptı. Zonguldaklı Teknik adam Gökhan Baladin 2021-2022 futbol sezonunda ise Bartınspor’u BAL’da 5.Bölge, 2.Grup’da şampiyon yaptı, ancak Play-off final maçlarında ise elenerek  Bartınspor’u 3. Lige çıkarmadı.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI