Resul Kumaş, Zonguldak Belediyespor maçına telafi gözüyle bakıyor

 TELAFİ EDECEĞİZ

 Alaplı yenilgisiyle zirve yarışında yara alan Gökçebeyspor’da gözler Zonguldak Belediyespor maçına çevrildi. Maçın hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı takımda Antrenör Resul Kumaş, yenilgiyi telafi edeceklerini söyleyerek, “Zonguldak Belediye maçıyla yeni bir seri yakalayacağız” dedi.

----------------------

Dedeman Süper Amatör Lig’in 5’inci haftası birbirinden zorlu maçlara sahne olacak. Bu maçlardan biri de Gökçebey’de, Gökçebeyspor ile Zonguldak Belediyespor arasında oynanacak. 4’üncü haftada Alaplı Belediyespor’a yenilerek nağmalup unvanını kaybeden Gökçebeyspor, Zonguldak Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor. Takımın çalıştırıcısı Resul Kumaş, Pazar günkü maç ile yeni bir seri yakalayacaklarını söyledi.

“TEK HEDEFİMİZ VAR O DA GALİBİYET”

Yaptığı transferlerle şampiyonluğun güçlü adayı olan Gökçebeyspor, ilk 3 haftayı yenilgisiz kapattı. 7 puanla zirve yarışında Devrek Belediyespor ile yarışan mavi-beyazlı takım, geçtiğimiz hafta Alaplı Belediyespor karşısında ilk yenilgisini tattı. Yenilgiyle yarışta yara alan Gökçebeyspor’da Antrenör Resul Kumaş,  futbolcularına motivasyon yüklemesi yaparak yara sarıyor. Zonguldak Belediyespor maçını kazanarak yenilgiyi telafi edeceklerini söyleyen Kumaş, “Alaplı karşısında iyi oynamamıza rağmen yenildik. Daha yolun başı. Bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Zonguldak Belediyespor maçı zor geçecek. Sahamızda tek hedefimiz var o da galibiyet. Taraftarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ