Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez B Grubunda zirve mücadelesi veren Karamanspor, ligin 9. Hafta maçında oynadığı ve 1-0 kaybettiği Elvanpazarcık maçında iki penaltıları verilmediği için hafta boyunca penaltı pozisyonlarının görüntülerini sosyal medya üzerinden yayımlayarak maçın hakemleri olan Deniz Kardaş, Enis Akça ve Buğçe Taşçıoğlu’na tepki göstermişti. 
Karamanspor, maçın hakemlerine tepkileri devam ederken, ligin 10. Haftasında oynadıkları Maden İşçileri Topbaşıspor karşılaşması öncesinde ilginç  bir protesto olayına imza attılar. Karamansporlu futbolcular, elleri ile gözlerini kapatarak sahaya çıktılar. Santra vuruşu sırasında 30 saniye boyunca topa dokunmayarak  Hakemlere 'Hiçbir pozisyonu görmüyorsunuz" mesajı vermiştiler.  
Ayrıca 1-1 devam eden maçta Maden İşçileri Topbaşıspor 5 kırmızı-kart görmesi nedeniyle de maç yarıda kalmıştı.  
Karamansporlu futbolcuların protestoları 11. Hafta maçı olan Zonguldak Gençlikspor maçında da devam etti. Bugün saat 13:00’da Fener Sentetik sahada oynanması beklenen karşılaşmada Karamansporlu futbolcular Maden İşçileri Topbaşıspor maçında yaptıkları gibi elleri ile gözlerini kapatarak sahaya çıktılar. Santra vuruşu sırasında 30 saniye boyunca topa dokunmayarak Deniz Kardaş, Enis Akça ve Buğçe Taşçıoğlu hakem üçlüsüne ikinci kez  'Hiçbir pozisyonu görmüyorsunuz" mesajı gönderdiler.  
Karamanspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Deniz Kardaş, Enis Akça ve Buğçe Taşçıoğlu’na lig bitene kadar tepki göstermeye devam edeceklerini belirttiler.


Haber:Selçuk Koçaklı