Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nun 7’inci haftasında lider Tersanespor, Terakkispor ile 1-1 berabere kaldı.

Haftaya 16 puanla lider giren Tersanespor ile Play-Off’ları zorlayan Terakkispor dün, Fener Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tersanespor, galip gelmesi halinde şampiyonluk yolunda son 2 haftaya büyük bir avantajla girecekti. Bunun bilincinde olan Tersanespor maça hızlı başladı. Üst üste pozisyonlar yakalayan Tersanespor, bu pozisyonları gole çeviremedi. Terakkispor’lu kaleci Ercan’ın 23’üncü dakikada sakatlanmasının ardından kaleye geçen Doğukan’da Tersanespor’un ileri uç elemanlarına geçit vermedi. Ancak, dakikalar 43’ü gösterdiğinde, peş peşe kurtarışlar yapan Doğukan, Serhat Kazım’ın şutunda çaresiz kaldı. Tersanspor bu golle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı ve soyunma odasına önde girdi.

Terakkispor bu kez ikinci yarıya hızlı başlayan takımdı. 49’uncu dakikada Terakkispor’lu Adem takımı adına maçtaki eşitlik golünü kaydetti: (1-1) Lider Tersanespor kalesinde gördüğü golden sonra, galibiyet golü için yüklense de sonuç alamadı. 90 dakika 1-1 eşitlikle sona erince lider Tersanespor, şampiyonluk yoluna çok önemli 2 puan kaybetti. Son iki haftası kalan ligde puanını 17 yapan Tersanespor, liderliğini sürdürdü.

 

Tersanespor’lu Kazım’ın attığı gol kadar, gol sonrası sevinci de görülmeye değerdi. Attığı gollerle takımına hayat veren Kazım, dün Terakkispor karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol sonrasında Kazım, gole ilginç bir şekilde sevindi. Arakadaşlarını bir araya toplayan Kazım, onların karşısına geçip fotoğrafını çekti.

 

 

SAHA: Fener

HAKEMLER: Metin Doğan **, Ahmet Kelek **, Mete Bulman **

TERSANESPOR: Yasin **, Hayrettin **, Tayfun **, Erçin **, Özcan **(Dk.87 Servet ?), Serhat Kazım **, Mehmet **(Dk.71 Halim *), Özkan **(Dk.61 Özgür *), İbrahim **, Volkan **, Murat **

TERAKKİSPOR: Ercan *(Dk.24 Doğukan **), Şamil **, İsa **, Mertcan **, Erhan **, Ali **, Osman **(Dk.85 Dolunay ?), İskender **, Adem **, İsmet **, Gökhan **(Dk.88 Cem?)

GOLLER: Dk. 43 Serhat Kazım (Tersanespor), Dk.49 Adem (Terakkispor)