Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi, iddialı açıklamalar yaptı. Kırmızı-lacivertli takımının deneyimli hocası Terzi, İstanbul’a galibiyet için gideceklerini söyledi.

Cahit Terzi, “Liderliği istiyorsak, her maç olduğu gibi Sultangazispor maçını da kazanmalıyız. Bu maçta kazanmamız gereken bir karşılaşma. İli takım açısından zorlu bir 90 dakika olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu maçta kazanan biz olacağız. Sultangazispor maçıyla 1 hafta aranından ardından yakaladığımız çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Daha iyi mücadele edip oradan çok güzel bir şekilde döneceğimize kesinlikle inanıyorum” dedi.

KIRMIZI-LACİVERTLİLER KOZLU’DA ÇALIŞTI

Öten yandan Zonguldak Kömürspor, 3 Kasım Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde oynayacağı Sultangazispor maçının provasını dün, Kozlu Sahası’nda yaptı. Kırmızı-lacivertliler, Cebesi Spor Kompleksi’nin zeminin sentetik çim olması nedeniyle Kozlu’da yaptığı antrenmanda, tam sahada çift kale maç gerçekleştirdi.

 

 

Hüseyin Yılmaz’a şok ceza

 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Gebzespor maçında kırmızı kart gören Zonguldak Kömürsporlu Hüseyin Yılmaz’a 3 maç ceza verdi.

 

**************

 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Zonguldak Kömürsporlu Hüseyin Yılmaz’ın Gebzespor karşısında gördüğü kırmızı kartın faturasını açıkladı. Dün toplanan Kurul, almış olduğu kararları açıkladı. Hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen Kurul, buna göre Gebzespor maçında kırmızı kart gören Hüseyin Yılmaz’a 3 resmi müsabakadan men cezası verdi.

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun 5’inci haftasında Gebzespor’u konuk eden Zonguldak Kömürspor, mücadeleyi 1-0 kazanmasına rağmen, oyuncusu Hüseyin Yılmaz hakem hatasına kurban olmuştu. 37’inci dakikada Kadın Klasman Yardımcı Hakem Tülay Kaymak,  Hüseyin Yılmaz’ın kendisine yönelik sportmenliğe aykırı hareket ettiğini maçın orta hakemi Anıl Demireğen’e söylemiş ve oyuncunun kırmızı kart görmesine neden olmuştu. Oysaki Hüseyin Yılmaz bayan yardımcıya  ‘Biraz daha dikkatli olun’ dercesine elini sırtına hafifçe dokundurmuştu. Bu olay nedeniyle ağır bir karta maruz kalan Hüseyin Yılmaz, Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun dün almış olduğu kararla 3 resmi maçtan men cezası aldı.

Kurulun Hüseyin Yılmaz hakkında verdiği cezanın kararı şöyle

Hüseyin YILMAZ ( Zonguldak Kömürspor fut.) 27.10.2013 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor- Gebzespor BAL müsabakasında hakeme karşı sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan takdiren ve teşciden 3 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verilmiştir.