Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından "Tüm çocuklar şampiyondur" sloganı ile gerçekleşen U11-12 minikler futbol şenliğinin ardından satın aldığı kulübün hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü olarak hedeflerin çok büyük olduğunu söyleyen Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Kömürspor’a, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye, Beşiktaş'a futbolcu göndermek için çalışacaklarını söyledi. 
Ayrıca Başkan Tıskaoğlu, Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü olarak bayan futbol takımıda da kuracaklarını söyledi. 
“FUTBOLA AŞIĞIM "
U11-12 minikler futbol şenliği maçlarını izlerken kendi çocukluğuna gittiği belirten Başkan Nejdet Tıskaoğlu, “Gençlerimizi izlerken Kendi çocukluğuma gittim. Ben de inanılmaz bir futbol aşkı var. Bugün bir sanayici olmasaydım futbolcu olurdum. Gençlerimizi görünce aynı duyguları yaşıyorum.”dedi
“HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK”
Zonguldak Gençlerbirliği takımında oynayan gençlerin çok yetenekli olduğunu ve geleceklerinin parlak olduğunu söyleyen başkan Nejdet Tıskaoğlu, “Gençlerimiz çok yetenekliler. Gökhan hocaya, Bahadır hocaya ve diğer bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Kaptanımız çok iyi, çok iyi bir geleceği var. Kendini yetiştirirse, duruşunu bozmazsa kaptanımızı Zonguldak Kömürspor’a, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye, Beşiktaş’a hedef koyacağız inşallah. Hedefimiz gençlerimizi büyük takımlara göndermek, bunu başarabilirsek ne mutlu bize.”dedi 
"ÇAYCUMANIN BENDE HİKAYESİ BAŞKA" 
Zonguldak Gençlerbirliği Kulübünü satın alma olayı hakkında da konuşan Başkan Nejdet Tıskaoğlu, “Çaycumalıyım. Çaycuma’nın bende hikayesi başka. Kilimli’nin hikayesi bende başka. Hocalarımız böyle bir teklif getirdiler. Biz de araştırmasını yaptık, takımın ve çocukların geleceğini gördük destek olmaya karar verdik. Ben de her konuda örnek olmayı seviyorum. Bu işte de örnek olmayı istiyorum. Ben bütün takımın çok başarılı olacağını düşünüyorum. Hocamızla görüştük bir de bayan futbol takımı da oluşturmayı düşünüyoruz. Farkındalık yaratmayı seviyoruz”dedi.
Haber :Selçuk Koçaklı