Kozlu Belediyespor, transfere hızlı bir giriş yaptı. Yeşil-beyazlı takım, iç ve dış transferde dün 8 oyuncu ile resmi olarak anlaşmaya vardı. Dış transferde Mahir Demir, Yasin Tektaş, Cemal Özsüngü, Alparslan İlmaz, Emre Kuzu, Sertaç Mutludağ, iç transferde Polat Öztürk ve Erkan Çiv Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in huzurunda sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kozlu Belediyespor, transfere bir başladı pir başladı. Yeşil-beyazlı takım, dün iç ve dış transferde 8 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Kozlu Belediyespor, Antrenör Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda oyuncuları renklerine bağlıyor. Genç çalıştırıcının takımda görmeyi istediği oyuncuları transfer etmek için girişimlere başlayan yönetim, 2’si prensipte anlaşma sağlanan iç transfer, 6’sı dış transferde olmak üzere 8 oyuncu ile Kozlu Belediyesi’nde bir araya geldi. Kozlu Beleye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Ertan Şahin’de katıldığı görüşmenin ardından oyuncularla her konuda anlaşıldı.

İMZALARI ATTILAR

Anlaşmanın ardından dış transferde Fatsa Belediyespor’dan 30 yaşındaki orta saha Mahir Demir ve  24 yaşındaki stoper Alparslan İlmaz, Körfez Belediyespor’dan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Tektaş, Merzifonspor’dan 27 yaşındaki stoper Cemal Özsüngü, Kdz. Ereğlispor’dan 29 yaşındaki stoper Emre Kuzu, Yeni Çanspor’dan 29 yaşındaki file bekçisi Sertaç Mutludağ, iç transferde sol kanat oyuncusu Polat Öztürk ve orta saha oyuncusu Erkan Çiv kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

Eren ARSLANYILMAZ