Şampiyon olarak 3’üncü Lige yükselen Zonguldak Kömürspor’un başarılı orta saha oyuncusu Emrah Ergür, yeni sezon öncesi transferin gözdesi oldu. Amatör takımlar başta olmak üzere birçok profesyonel takımların transfer listesinde olan tecrübeli futbolcu, önceliğinin Zonguldak Kömürspor olduğunu dile getirdi.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 7 yıl aradan sonra 3’üncü Lige yükselme başarısı gösteren Zonguldak Kömürspor’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Ergür, futbol sezonun sona ermesiyle birlikte, birçok kulübün transfer listesine girdi. Kırmızı-lacivertli takıma sezon başında transfer olan tecrübeli isim, formayı aldıktan sonraki gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Oynadığı futbolla beğeni toplayan Emrah Ergür, takımın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

“ÖNCELİĞİM KÖMÜRSPOR”

Performansıyla Teknik Direktör Cahit Terzi’nin vazgeçemediği isimlerin başında gelen Emrah, istikrarıyla da dikkat çekti. 17 maçta forma giyen Emrah, Bin 156 dakika süre aldı. Bu karşılaşmalarda ise 3 kez gol sevinci yaşayan transferin gözde ismi Emrah Ergür önceliğinin Zonguldak Kömürspor olacağını belirterek, “Zonguldak Kömürspor’da oynamaktan her zaman mutluluk ve gurur duydum. Burada başarılı bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Takım olarak taraftarımıza ve şehre verdiğimiz sözü tuttuk. Bende bu başarıya katkı verdiğimi düşünüyorum. Bir Zonguldak çocuğu olarak yeni sezonda 3. Lige çıkarttığımız Zonguldakspor formasını giymek istiyorum. Hocamla sezon bittikten sonra birkaç kez görüştük. Hocama da kalmak istediğimi söyledim. Hafta sonu kongre var. Kongre sonrası görüşmeler olacağını bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir sezon geçiren Emrah Ergür ikinci ligden bir takım, üçüncü lig ve BAL liginde şampiyonluk hedefleyen takımlardan teklifler olduğu öğrenildi.

Yeni sezon öncesinde ilk  tercihinin Zonguldak Kömürspor olacağını söyledi

Profesyonel liglerde birçok takımın formasını giyen ve son olarak Zonguldak Kömürspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan Emrah, “Bir Zonguldak çocuğu olarak yeni sezonda 3. Lige çıkarttığımız Zonguldakspor formasını giymek istiyorum” dedi.