TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta perde 7 Mayıs Cumartesi (Yarın) oynanacak maçlarla tamamlanacak.
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta haftalar önce ligde kalmayı garantileyen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, sezonun son maçında 7 Mayıs Cumartesi(Yarın) saat 15:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda play-off mücadelesi veren Isparta 32 spor ile karşı karşıya gelecek. 
Ligin son maçını evinde Isparta 32 spor maçı ile tamamlayacak olan Kırmızı-lacivertli ekip bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.  
DEPLASMANDA SALDIRIYA UĞRAMIŞLARDI
Ayrıca ilk devrenin son maçında Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Ispartaspor’u 1-2 yenerek 3 puanın sahibi olmuş ancak maçı bitimi sonrasında ise Isparta 32 sporlu futbolcular aldıkları yenilgi nedeniyle kırmızı-lacivertli futbolculara saldırıda  bulunmuştular.   
TURANLI’YA TEŞŞEKKÜR EDİLİP, ISPARRTALI FUTBOLCULARDA KINANMIŞTI
Yaşanan bu olayın ardından Zonguldak Kömürspor yönetimi Isparta 32 sporlu futbolcuları kınamış, Zonguldak eski İl Emniyet Müdürü olan ve şuanda ise Isparta İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve görevlilere de yakın ilgisinden dolayı da teşekkür etmişti.  
KAPANIŞ MAÇINA TARAFTAR AKIN EDECEK
Ligin son maçı olması ve ilk maçta deplasmanda Isparta 32 sporlu futbolcuların Kırmızı-lacivertli futbolculara saldırması nedeniyle, Zonguldak Kömürspor’un amigoları sosyal medya hesaplarından sürekli mesaj yazarak yarınki maçta tribünleri doldurulması konusunda taraftarlara ve Zonguldak’a sürekli çağrıda bulundu. Zonguldak ve ilçelerinde bu maçta tribünleri doldurarak Zonguldak Kömürspor’un Isparta 32 Spor’u yenmesi ve play-off’tan etmesi adına 12. Adam olarak gücünü fazlası ile göstermesi bekleniyor.  
Z. KÖMÜRSPOR 33. PUANLA 14. SIRADA
Ligin son maçında temsilcimiz Zonguldak  Kömürspor  ligde oynadığı 33 karşılaşmada 9  galibiyet, 11 beraberlik, 13 yenilgi ile 38 puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmızı - Lacivertli ekip 33 maçta rakip filelere 37 gol kaydederken, kalesinde ise 44 gol gördü. 
ISPARTA 32SPOR 52 PUNLA 5. SIRADA
Play-off mücadelesi veren Isparta 32spor ise ligde oynadığı 33 karşılaşmada 15 galibiyet, 7 beraberlik, 11 yenilgi ile 52  puanla 5. sırada yer alıyor. Isparta 32 spor   maçta rakip filelere 36 gol kaydederken, kalesinde ise 28 gol gördü. 
MÜSABAKAYI RAZAMAN KELEŞ YÖNETECEK
MHK, Zonguldak Kömürspor ile Isparta 32 spor arasındaki maçı Trabzon bölgesinden klasman Hakem Ramazan Keleş’i görevlendirdi. Keleş’in yardımcılıklarını ise Zafer Gayretli ve Volkan Kaan Topal yapacak. 4. Hakem ise  Sinan Dereci olarak belirlendi.
TÜM MAÇLAR 7 MAYIS CUMARTESİ (YARIN) OYNANACAK
Saat 15:00 Saha Selçuk Ü.: 1922 Konyaspor-Erzincanspor (Hakem:Yusuf Aydın)  
Saat 15:00  Saha Dıyarbakır:  Amedspor-Pendikspor (Hakem: Özgür Reha Alıcı)  
Saat 15:00 Saha Buca İlçe: Bucaspor 1928-Tarsus İY (Hakem: Murat Türkoğlu)    
Saat 15:00 Saha KarabeyM. Fehmi: Karacabey Bld.-Ankara Demir(Hakemler: Kutlahan Bilgiç)              
Saat 15:00 Saha Kırklareli:  Kırklarelispor-Kırşehir Bld.(Hakem: Oğuzhan Uğurlu)
Saat 15:00 Saha Pazar İlçe:  Pazarspor-Uşakspor (Hakem: Enes Kanpara)
Saat 15:00 Saha Gap:  Şanlıurfaspor-Nazilli Belediye        (Hakem: Süleyman Bahadır)
Saat 15:00 Saha KKK:  Zonguldak Kömürspor-Isparta 32 Spor (Hakem: Ramazan Keleş)
PUAN DURUMU

Haber: Selçuk Koçaklı