Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından düzenlenen Beşiktaş’ın 110’uncu kuruluş yıldönümü balosuna katılan Fikret Orman, gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Orman, “Bütün problemlerimizi çözemedik ama artık tünelin arkasındaki ışık gözüküyor” dedi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından Beşiktaş’ın 110. kuruluş yıldönümü kapsamında balo düzenlendi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen Beşiktaş 110. Kuruluş Yıldönümü Balosu’na Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı. Geceye, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve davetliler katıldı. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Basketbol Kulübü'nün oyuncuları  ile Zonguldak’tan katılan konuklar arasında Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, Avukat Namık Çağalı, Gazeteci Emin Çağalı, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan’da vardı.

 “GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYA BAŞLADIK”
Gecede konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaşlıların kullandığı bir laf vardır ‘Beşiktaş Seninle Gurur Duyuyor’ diye bende camiam adına bu derneğin yönetimiyle gurur duyuyorum. Hepimizi duygulandırıyorlar, ben yaklaşık 15 aydır kulüp başkanlığı yapıyorum. Bir çok yerde de zamanımız müsaade ettiği sürece derneklerle bir araya gelmek istiyorum. Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği o kadar çok mücadele ediyorlar ki kendilerinin çabaları İstanbul’dan bile görünüyor. Zor bir süreçte geldik. Dönem dönem söylemeye çalışıyorum. Bu yönetim kurulu gerçekten hiç bir hesap yapmadan Allah’ın yardımıyla bir sene gibi sürede Beşiktaş’ın basının takmış olduğu Feda sezonundan bütün problemlerimizi çözemedik ama artık tünelin arkasındaki ışık gözüküyor. Beşiktaş artık ayağa kalkacaktır. Beşiktaş’ın parasal olarak problemlerin yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladığı, güzel günleri yaşamaya başladık. Beşiktaş bir duruştur. Her zaman dik durmak, hiç kimseye taviz vermemek halkla bir olmak, Beşiktaşlılıktır. Biz büyüklerimizden böyle öğrendik. Allah Süleyman Seba’ya uzun ömür versin. Öyle öğrendik. Öyle de davranmaya devam ediyoruz. İnşallah güzel bir gece olacak. Hep beraber buradayız” diye konuştu.
İHA