Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Adıyamanspor'un golcü oyuncusu Haluk Türkeri’yi kadrosuna kattı.  10 gündür Zonguldak Kömürspor ile antrenmanlara  çıkan golcü oyuncu Türkeri'nin lisans işlemleri tamamlandı. Türkeri kendisini kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı.

İŞTE KARİYERİ 

Futbolculuk kariyerine VfL Bochum U19 takımı ile başlayan Türkeri, Almanya’da çeşitli takımlarda forma giymesinin ardından Yukatul Denizlispor ile anlaşma sağlayarak futbolculuk hayatına Türkiye’de devam etti.
Türkeri, sonrasında Yılport Samsunspor, Beypiliç Boluspor, Menemenspor, Tuzlaspor, Aydınspor 1923, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor A.Ş. ve son olarak Adıyaman 1954 Spor’da forma giydi. 
Almanya Duisburg doğumlu 34 yaşındaki Haluk Türkeri, santrafor mevkiinde forma giyiyor. 1,87 cm boyundaki golcü oyuncu, 2020-2021 Futbol Sezonu’nun ilk yarısında 13 lig,1 Ziraat Türkiye Kupası müsabakası olmak üzere toplamda 14 müsabakaya çıktı. 453 dakika sahada kalan Türkeri, Misli.com 3. Lig’de Adıyaman 1954 Spor forması ile çıktığı 14 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

ÇOK MUTLUYUM

Zonguldak Kömürspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Türkeri,  “Çok mutluyum. Ortam çok iyi. Arkadaşlarım sağ olsunlar beni çok güzel ağırladılar. Yarın çok önemli bir maçımız var. İki takım içinde bu müsabaka çok önemli.  İki tarafta 3 puanı alarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Tabi, içeride oynamamızın avantajını kullanarak 3 puanı alabileceğimize inanıyorum” dedi.

EŞİM ZONGULDAKLI ONUN ETKİSİ DE VAR

Türkeri son olarak, “Ben en son Adıyamanspor’da oynadım. Daha önce Zonguldak Kömürspor ile sürekli karşılaştım. Güzel gollerim de vardı. Buradaki arkadaşlarım arayarak araca oldular. Ortamında böyle olduğunu görünce kabul ettim. Aynı zamanda eşimde Zonguldaklı. Burayı tercih etmemde o da çok büyük bir etken oldu” dedi.