Temsilcimiz Zonguldak Ereğli Futsal takımı, Kocaeli’nde düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası  finalinde  iki kez öne geçmesine rağmen yediği üst üste gollerle Trabzon Spor Lisesi’ne 4-2 yenilerek  şampiyonluğu kaybederken, turnuvayı da ikinci olarak tamamladı.   
Okul Sporları Genç Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası’nda  Kocaeli’nde oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar ile finale kadar yükselen Zonguldak Ereğli Futsal takımı, şampiyonluk maçında Trabzon Spor Lisesi ile karşılaştı. 
Temsilcimiz Zonguldak Ereğli Futsal takımı final maçında iki kez öne  geçmesine rağmen rakibine 4-2 yenilerek Türkiye ikincisi olurken, Türkiye şampiyonluğunu da  Trabzon Spor Lisesi’ne kaptırdı.  
Temsilcimiz Zonguldak Ereğli Futsal takımı, Trabzon Spor Lisesi karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün hemen ardından Trabzon Spor Lisesi durumu  1-1 getirdi. Maçın normal süresi de bu skorla sona erdi ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında Temsilcimiz Zonguldak Ereğli Futsal takımı durumu 2-1’e getirdi.  Ancak skoru koruyamadı ve yediği üst üste 3 golle Trabzon Spor Lisesi’ne 4-2 mağlup olarak Türkiye şampiyonasını kaçırmış oldu.  
Finalde yedikleri gollerle Türkiye şampiyonluğunu kaçırdıklarını ifade eden Zonguldak Ereğli Futsal takımı antrenörü  Erkan Kılıçarslan: “Kocaeli ilimizde düzenlenen genç kızlar futsal Türkiye şampiyonası finalinde uzatmanın ikinci yarısında yediğimiz goller ile müsabakayı kaybettik. Türkiye  2. si olarak turnuvayı tamamladık. Kızlarımız, emek veren tüm hocalarımıza, kızlarımızın ailelerine, destek veren herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.”dedi.
Haber: Selçuk KOÇAKLI