SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJINI KULLANARAK TUZLA’YI YENECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, yarın kendi sahalarında konuk edecekleri Tuzlaspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Tuzlaspor’un güçlü bir rakip olduğunu söyleyerek, kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Tuzlaspor2u yenmek istediklerini söyledi. 

‘’Tuzlaspor güçlü bir takım’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, Tuzlaspor’un güçlü bir takım olduğunu söyleyerek, ‘’Yarın lig ikincisi Tuzlaspor ile oynayacağız. Onlar da kuvvetli takım. Tabi ki bizde kendi sahamızda oynuyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp mutlaka sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben futbolcularıma ve taraftarlarıma güveniyorum. Biz yarın yalnız bırakmasınlar. Gelip saha da bize destek olsunlar. Mutlaka yarın bu takım Tuzlayı yenerek çıkışını sürdürecek. Lig içerisinde kayıp olacaklar. Sakatlar olacak. Bunlar normal. Onun için sıkıntı olacağını düşünmüyorum’’diye konuştu. 

‘’Avantajı kaybettik’’

Avantajı kaybettiklerini ifade eden Terzi, ‘’2 galibiyet 2 beraberlik aldık. 5’inci hafta yenmemiz gerek. 7 puanlık avantajı kaybettik. 1 beraberlik 1 mağlubiyetle. Onun için Tuzlaspor’u yenmemiz gerek. Yenecek güçteyiz. Onun için yarın taraftar desteğimizle 3 puanı alacağız’’şeklinde konuştu.

‘’Vali ve Emniyet Müdürü moral verdi’’

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Cahit Terzi, Vali ve Emniyet Müdürünün moral verdiğini söyleyerek, ‘’Valimiz Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürümüzün kulübe gelmesi bize moral verdi. Onların bizim yanımızda olması bize ayrı bir güç veriyor. Onun için çok mutlu oldum. Valimizin bizim yanımızda olması bize büyük moral verdi. Bu destek inşallah sene sonuna kadar sürer’’dedi. 

Emre Can BAYRAM