Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından "Tüm çocuklar şampiyondur" slogonu ile gerçekleşen U-12 minikler futbol  şenliği bugün tamamlandı.
Fener Sentetik sahada oynanan ve Merkez ve Ereğli Grubu'nda 19 takımın katılımı ile yapılan U-12 minikler futbol turnuvasına  ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi ayrıca Genel Sekreter Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, TUFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, iş insanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  ve Zonguldak Gençlerbirliği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve antrenörler  katıldı. 
Yapılan müsabakaların ardından ASKF yönetimi, katılan tüm takımlara Plaket taktim ederken, çikolata,meyve suyu ve kek ikramlarında bulundular. 
"Tüm çocuklar şampiyondur" slogonu ile gerçekleştirilen turnuvada ASKF Başkanı Kemal Demir, turnuvaya sponsor olan iş insanı Alaattin Kurnaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, turnuva adına plaket ve madenci heykeli hediye etti.
Öte yandan U-11 ligi de dün oynanan maçlarla tamamlanmıştı. 
Haber:Selçuk Koçaklı