Düşme korkusunu yakından hisseden Kilimli Belediyespor, Hacettepespor ile bugün oynayacağı zorlu 90 dakikada galibiyete kilitlendi. Artık son düzlüğe girilen ligde, Ankara deplasmanında kaybedilecek puanlar umutların azalmasına, galibiyet ise lige tutunma anlamında çok şey ifade edecek.

 

*************

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Kilimli Belediyespor, son 2 haftaya girilirken heyecan dolu günler yaşıyor. Düşme tehlikesini yakından hisseden sarı-siyahlı takım, bugün Ankara deplasmanında Hacettepespor’un konuğu oluyor. Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi Ulusal Hakem Emre Kosif yönetecek.

Grup’ta 35 puanla 15’inci sırada yer alan temsilcimiz, Play-Off yarışının içinde bulunan Hacettepespor ile oynayacağı zorlu maçta, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Beraberliğin dahi işleri zora sokacağı maçta, temsilcimizin alacağı galibiyet umutları son haftaya taşıyacak. Bu bağlamda, galibiyete kilitlenen sarı-siyahlı takımda hedef  3 puan…

Hacettepespor ile oynanacak kritik maç öncesi takımda sakatlar ve cazlılar Teknik Direktör Orhan Cinemre’yi kara kara düşündürüyor. Savunmadaki iki önemli isim Yalçın Kılıç ve Gürkan Durmuş’un 4 sarı karttan kart sınırı aşmaları nedeniyle cezalı olmaları, bunun yanında sakatlığı devam eden file bekçisi Ferdi Yalçın’ın ve ayrıca Hasan Köse’nin de sakatlar kervanına katılması Cinemre’yi kadro kurma konusunda sıkıntıya sokacak. Ancak, Orhan Cinemre, şans vereceği oyuncularına da güveniyor.

Teknik Direktör Cinemre, Hacettepespor ile çok çok önemli maça çıkacaklarını belirterek, “Artık son iki haftaya girdik. Bizim için kazanılması gereken 2 hafta… İlk etapta deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşıyoruz. Biz inançlıyız. Hedefimiz mutlak 3 puan. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Ve buradan alacağımız galibiyetle son hafta içerde oynayacağımız Ümraniyespor maçını da kazanarak ligde kalacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ