**Erteleme maçında  Zonguldak Kömürspor deplasmanda 9 Mart Çarşamba günü (Yarın) Uşakspor ile karşı karşıya  gelecek.  
TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında 9 Mart Çarşamba günü (Yarın)  deplasmanda Uşakspor karşılaşmasına çıkıyor.  
İkinci yarıda oynadığı 7 maç sonrasında Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Zonguldak Kömürspor, ligin 22. haftasında hava koşulları nedeniyle ertelenen Uşakspor ile 9 Mart Çarşamba günü (Yarın) saat 14.00’da karşı karşıya gelecek.  
Yarınki Uşakspor karşılaşmasından mutlak puan ve puanlara odaklanan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, bu maçın hazırlıklarını Uşakspor alt yapı tesislerinde yaptığı ter idmanı ile tamamladı.  
Zonguldak Kömürspor, yaptığı son antrenman sonrasında maçın başlama saatine kadar kaldığı otelde kampa girdi.  
Bu önemli maç öncesinde Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 25 karşılaşmadan 7 galibiyet, 8 beraberlik,10 yenilgi ile 29 puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmız-lacivertli temsilcimiz bu 25 karşılaşmada rakip filelere 26 gol kaydederken, kalesinde ise 33 gol gördü.
Ev sahibi Uşakspor ise 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik, 8 yenilgi ile 33 puanla 12. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlı ekip rakip filelere 26 gol atarken, kalesinde ise 32 gol gördü.  
Öte yandan ilk karşılaşmada gergin geçen müsabakada Zonguldak Kömürspor, kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

 
Haber: Selçuk KOÇAKLI