Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, iç transferde Cömert Kandemir, dış transferde Ünye 1957 Spordan Rıdvan Coşkun’un adından 3. transferini gerçekleştirdi.  
Eflatun-beyazlı yönetim, dış transferde eski oyuncusu olan ve geçen sezon ise Ünye 1957 Sporda forma giyen 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu Volkan Uluğ ile anlaştı.  
Genç oyuncu bugün Ereğli’ye gelerek yönetim ile bir araya geldi.  Yapılan görüşmenin ardından genç oyuncu kendisini Eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.  
Genç oyuncu ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, en son Ünye 1957 Sporda forma giyen başarılı kanat oyuncusu ve önceki yıllarda da kulübümüzde forma giyen Volkan Uluğ ile 2022 -2023 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Volkan Uluğ’a kulübümüze tekrar hoş geldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.”denildi
VOLKAN ULUĞ’UN KARİYERİ 
Ç Dardanelspor, Altınordu U19, Uzunköprüspor, Kdz. Ereğli Belediyesspor , Maltepespor, ve son olarak Ünye 1957 sporda forma giydi.  Genç oyuncu U18 Milli takım da forma giyerken 2 gole imza attı. Uluğ ayrıca  Türkiye Kupası’nda ise 3 kez forma giyerken gol sevinci yaşayamadı.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI