Yayla Ortaokulu, Çorum’da düzenlenen Masa Tenisi  Yıldızlar grup müsabakalarından çifte  kupa ile kente döndü

 

Yayla’dan çifte şampiyonluk

 

Yayla Ortaokulu kız ve erkek masa tenisi takımı, Çorum’da önemli bir başarıya imza atarak, okul yönetimini gururlandırdı. Masa Tenisi  Yıldızlar grup müsabakalarında boy gösteren Yayla, hem kızlarda hem de erkeklerde grup şampiyonu oldu.

 

***********

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar arası Masa Tenisi Yıldızlar Grup Müsabakaları Çorum’da sona erdi. Zonguldak’ta şampiyon olarak ilimizi gruplarda temsil eden Yayla Ortaokulu, önemli bir başarıya imza attı. Kızlarda ve erkeklerde mücadele eden Yayla,  her iki kategoride de grup şampiyonu olarak okul yönetiminin göğsünü kabarttı. Yayla Ortaokulu kız ve erkek masa tenisi takımı, bu başarının ardından, 9-12 Mart tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.

“HAK ETTİKLERİ DERECEYİ ALDILAR”

Okul Müdürü Ahmet Bozdemir, kendilerine gurur yaşatan öğrencilerini tebrik etti. Okulda düzenlenen törenle öğrencileri ile bir araya gelen Bozdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;            “ Çorum’da düzenlenen  bu turnuvada öğrencilerimizin gruptaki tüm rakiplerini yenerek birinci olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendileri antrenörleri nezaretinde yıl boyunca büyük bir titizlik ve disiplin içersinde çalıştılar ve hak ettikleri dereceyi elde ettiler. İnanıyorum ki bu disiplinli çalışmaları sonucunda 9-12 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye birinciliği müsabakalarında da aynı başarıyı elde edeceklerine yürekten inanıyorum. Çocuklarımızın bu başarısında yoğun bir emek harcayan antrenörlerimizden Osman Yılmaz, Baki Abasız, Muammer Kural, Burçin Aygün ve Hilal Yamak’a teşekkür ediyorum ve ayrıca bizim bu çalışmalarımıza destek veren Kilimli İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Ali Arslankılıç’a da buradan sonsuz teşekkür etmek istiyorum “ dedi.