Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, Çayırovaspor maçı öncesi temkinli… Deneyimli hoca, rakiplerinin kendi sahasında yenilgisiz olduğuna dikkat çekerek, yenemiyorsan yenilmeyeceksin kuralını benimseyeceklerini söyledi.

 

***********

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta deplasmanda Çayırovaspor’un konuğu olacak Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, zor bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin  sahada tehlikeli olduğunu belirten Terzi, “Kocaeli deplasmanında Çayırvaspor’a karşı zor bir maç oynayacağız. Rakibimizin puan cetvelinde ki durumu kimseyi yanıltmasın. 14 puanı olmasına rağmen iç saha performansı çok iyi bir takımla karşılaşacağız. 6 maç sahasında yenilgisiz ilerliyorlar. Biz de bu önemli maçta, yenemiyorsan yenilmeyeceksin kuralına göre hareket edeceğiz. Bizde Zonguldak Kömürspor’uz. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Buda o maçlardan birisi. İlk devreyi lider bitirmek istiyorsak mutlaka oradan 3 puanla dönmek zorundayız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Kaptan serum yedi

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Suat Kerçin, kırmızı-lacivertlilerin dünkü idmanına katılmadı. Soğuk algınlığı edeniyle gribal rahatsızlık geçiren  Kaptan dinlenmeye alındı. Yoğun bir serum tedavisi gören kaptanın maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

 

 

‘Aferin Çocuklar’

 

Kırmızı-lacivertli takımda Çayırovaspor hazırlığı dün çift kale maç ile devam etti. Bu çalışmada Teknik Direktör Cahit Terzi, hırslarıyla dikkat çeken futbolcuların her olumlu hareketinde onlara ‘Aferin Çocuklar’ dedi.

 

*************

Zonguldak Kömürspor, 15 Aralık Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Çayırovaspor maçının hazırlıklarını dünde sürdürdü. Kırmızı-lacivertli takım, Çayırovaspor karşılaşmasının oynanacağı Şeker Pınar Stadı’nın zemininin sentetik çim olması nedeniyle dünkü çalışmasını Kozlu Sahası’nda yaptı. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan idman, Çayırovaspor maçının provası şeklindeki çift kale maç ile sona erdi.

Teknik Direktör Cahit Terzi, Çayırovaspor maçı öncesi futbolcuların son durumuna göre  muhtemel 11’i belirledi. Terzi, çift kale maçta kalede Ahmet Arat’ı savunmada Burak, Burçin, Serkan ve Ferhat’ı oynatırken, orta alanda Mert, Metin, Hüseyin Yılmaz, Kenan, Eren ileri de ise Yıldıray’a şans verdi.

Yapılan çift kalede Terzi’nin keyfi oldukça yerindeydi. Futbolcuların hırsları Terzi’nin yüzünü güldürdü.  Maç içinde futbolcuların her olumlu hareketi sonrası Cahit Terzi,  Kozlu Sahası’nı  ‘Aferin Çocuklar’ diye inletti

 

 

 

 

 

 

Çayırovaspor maçı öncesi konuşan futbolcular, galibiyete inanıyor

 

Futbolcular galibiyete şartlı

 

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular Çayırovaspor’u yenecekleri yönünde görüş belirtti. Zorlu bir maç olacağı konusunda hemfikir olan Burak Et, Hüseyin Tunç ve Eren Üntürk, Çayırovaspor’u yeneceklerini ve ilk yarıyı lider tamamlayacaklarını söyledi.

 

Kırmızı-lacivertli takımın vazgeçilmez oyuncusu Burak Et, hafta sonu oynayacakları rakiplerinin güçlü olduğunu belirterek, “Bizde çok iyi futbolculardan kurulu çok iyi bir takımız. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan tamamladığımız için maç eksikliğimiz var. Buna rağmen Kocaeli’ye galibiyet için gideceğiz. Sonrasında ertelenen maçta Kilimli ile oynayacağız. Son maçta da Büyükçekmece’yi de yenerek ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz” dedi.

 

Takımın golcülerinden Hüseyin Tunç bir haftada 3 maça çıkacaklarını söyleyerek, “Zor bir hafta bizi bekliyor. Bu yoğunlukta ki maçlarımızı kazanarak ilk yarıyı lider bitirmenin amacındayız. Öncelikle ilk hedefimiz Çayırovaspor. Bu maçı kazacağız” dedi.

 

Forvet oyuncusu Eren Üntürk de, “Kötü hava şartlarında iyi çalışıyoruz. Bir haftada üç maç oynayacağız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum bu maçlar için. Bu üç maçı da kayıpsız geçip, ligin ilk yarısını lider bitirmek istiyoruz. İnşallah başarırız” dedi.