Gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kilimli Belediyespor, işe ilk olarak teknik direktör sorununu çözerek başladı. Gelecek sezon için büyük düşünen sarı-siyahlı yönetim, 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ ile kesin olarak anlaşma sağladı. İmza işi önümüz deki haftalara kaldı.

 

****************

 

Spor Toto 3’üncü Ligden şansız bir şekilde Bölgesel Amatör Lige düşen Kilimli Belediyespor, sessizliğini teknik direktör konusunda bozdu. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek sarı-siyahlı takım, takımı emanet edecek simi buldu.

Engin Aygün başkanlığında yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda yeni bir yapılanmanın eşiğinde olan sarı-siyahlı takım, geçtiğimiz sezon Bursa Nilüferspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ ile her konuda anlaştı. Kulüp Başkanı Engin Aygün ile bizzat görüştükten kesin kararını açıklayan Sedat Özbağ,  halen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanlık görevini yapıyor. Birçok kulüpte teknik direktörlük yapan tecrübeli isim Zonguldak’a hiçte yabancı değil. 1998-99 sezonunda Kdz. Ereğlispor’u çalıştıran Sedat Özbağ, 2004-05 sezonunda da Zonguldakspor’da görev yapmıştı.

Zonguldakspor ve Kdz. Ereğlispor’u çalıştıran Sedat Özbağ, Bursaspor’da başladığı teknik direktör kariyerine Bandırmaspor, Karacabeyspor, Bursa Merinosspor, Kestel Belediyespor, Çankırıspor, Çorumspor, Mustafa Kemalpaşaspor, Fatih Karagümrükspor, Orhangazispor ve son olarak Bursa Nilüferspor’u çalıştırarak devam etti.

Gelecek sezon Kilimli Belediyespor ile kesin olarak anlaşma sağlayan Tecrübeli teknik adam,  önümüzdeki haftalarda imza için Kilimliye gelecek.

Kilimli’de kongre hazırlığı

Kilimli Belediyespor’da Olağan Genel Kurul hazırlığı başlatıldı. Sarı-siyahlı Kulüp, Bölgesel Amatör Lige daha güçlü girebilmek için genel kurul yapacak. Alınan bilgilere göre kongrenin kesin tarihi belli olmaksızın, Haziran ayının son haftası veya Ramazan Bayramı sonrasında yapılması bekleniyor.