**Zonguldak Kömürspor, Bolu’da 4’üncü hazırlık maçını Bursa Yıldırımspor ile yarın saat 10-00’da oynayacak.  
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Bolu’da  yaptığı  kamp çalışması 4’üncü ve son hazırlık maçı ile tamamlanacak.   
1 Ağustos Pazartesi gününden bu yana günü çift idmanla devam eden ve biryandan da hazırlık maçları da oynayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz ikinci etap çalışmasını yarın tamamlıyor.  
Şuana kadar Bolu’da oynadığı 3 hazırlık maçında Çankaya FK’yı 2-1’le geçen, ikinci maçında ise Iğdır FK ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor, dünde 3. hazırlık maçında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.  
3 hazırlık maçında 1 galibiyet 2’de beraberlik alan kırmızı-lacivertli ekip,4’üncü hazırlık maçını ise yarın Bursa Yıldırımspor ile oynayacak.  
Yarın saat 10:00’da oynanacak olan kampın son hazırlık maçı sonrasında Zonguldak Kömürspor, 12 günlük kampı tamamlayacak.  
Yarın tamamlanacak olan Bolu kampının ardından Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, futbolcularına iki gün izin verecek.  
İki günlük iznin ardından kırmızı-lacivertli futbolcular Pazartesi günü kente dönecek ve 28 Ağustos Pazar günü oynanacak olan ligin ilk maçı olan Fethiyespor maçına kadar çalışmalarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdürecek.    
Haber: Selçuk KOÇAKLI