HAZİRAN’I BEKLEYİN

 

“Gelinen bu süreçte çok yorulduk ve biraz dinlememiz gerektiğini düşündük. Mayıs ayı içinde futbolla ilgili çalışmalarımız olmayacak. Haziran ayının ilk haftasından itibaren yönetimle bir araya gelecek ve kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Kendi hatalarımızı değerlendirip ‘tamam mı yoksa devam mı’ ona kara vereceğiz”

 

****************

 

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta son maçta Ümraniyespor’u yenmelerine karşın, rakipleri Trabzon Kanuni ile Derince Belediyespor’un puan kaybetmemeleri nedeniyle küme düşerek Zonguldak’ı yasa boğan Kilimli Belediyespor’da şok sürüyor.

2 sezon önce 9 yıllık hasrete son vererek 3’üncü lige yükselen Kilimli Belediyespor, yeni sezonda Kömürspor ve Kozlu Belediyespor’un ardından Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

“HAZİRAN’DA YOL HARİTASI ÇİZECEĞİZ”

4 sezon önce Kulüp başkanlığına gelerek takımı süper amatör ligden 3’üncü lige çıkarma başarı gösteren Engin Aygün, Zonguldak’ı 2 sezondur profesyonel ligde temsil ettikten sonra küme düşmenin üzüntü verici olduğunu söyledi. Görevde olduğu sürece bir fiil çalıştığını belirten Aygün, gelinen bu sürecin kendisini yıprattığını ve yorulduğunu söyleyerek, “Gelinen bu süreç bizi yordu. Biraz dinlenmeye ihtiyacımız var.  Mayıs ayında futbolla ilgili bir şey düşünmeyeceğiz.  Çalışmalarımıza Haziran ayının ilk iki haftası içinde başlatacağız. Yönetimle bir araya gelerek konuşmamız gereken konuları masaya yatıracağız. Kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Kendi hatalarımızı da değerlendirip tamam mı yoksa devam mı edeceğiz bunun kararını vereceğiz” dedi.

“ŞIMARIKLIK HATAYA SEVK ETTİ”

Özeleştiri yapan Başkan Engin Aygün, kendi hatalarının da olduğunu belirterek,  “Zonguldak’ı profesyonel ligde temsil etmenin dezavantajını yaşadık. Bunun da vermiş olduğu şımarıklık bizi hataya sevk etti. Yapılacak toplantıda kendimizi de değerlendireceğiz. Başkanlık görevine devam edip etmeyeceğimle ilgili karar yapılacak toplantıda belli olacak” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ