Zonguldak Kömürspor’un Antalya Kampı Cuma günü son bulacak, yönetim transfer konusunda aceleci davranmazken, teknik direktör Şenol Demir ise dört gözle transfer bekliyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı öncesinde Antalya’da kamp hazırlıklarını sürdürüyor. 
Antalya’da kaldığı otelin sahasında Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları eşliğinde gerçekleştirilen günün antrenmanı yaklaşık 1 saat 45 dakikada sürdü. İdman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5'e 2 top kapma ve kondisyon ağırlıklı çalışma yapan temsilcimiz, ardından ise yarı sahada yaptığı maçla günü tamamladı. 


KAMP CUMA GÜNÜ SON BULACAK
Zongulak Kömürspor’un 3 Ocak Pazartesi başlayan Antalya Kampı 12 Ocak Çarşamba günü (yarın) son bularak kente dönmesi bekleniyordu. Ancak Kırmızı-lacivertli ekip, 16 Ocak Pazar günü deplasmanda oynanacak Akhisarspor maçı nedeniyle kente dönmeme kararı alırken, kamp süresini de uzattı. Zonguldak Kömürspor, Cuma günü Antalya’da yapacağı son taktik çalışmasının ardından akşam saatlerinde kampı tamamlayarak maçın yapılacağı yer olan Manisa iline hareket edecek.  


TRANSFER SON DAKİKAYA KALACAK
Ligin ikinci yarı öncesinde 6 oyuncu ile yolları ayıran Zonguldak Kömürspor’da yönetim dış transferde şuana kadar sadece Ümraniyespor'un 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu’nu transfer ederken, sezon başında Bergama Belediyespor’a kiralık olarak gönderdikleri Tezcan Gökmen’i de geri çağırarak kadroya kattı. Bu iki oyuncu dışında henüz beklenen transferleri de yapamayan yönetim, her sezon olduğu gibi bu sezonda aceleci davranmıyor ve fırsat transferlerini beklemeye başladı.


ŞENOL DEMİR’İN AKLI FİKRİ TRANSFERDE
Antalya kampında yönetimin yapacağı transferleri 4 güzle bekleyen ancak beklenen transferlerin bir türlü yapılmaması Teknik Direktör Şenol Demir’i  ikinci yarı öncesinde kara kara düşündürüyor. Eksik mevkilere yapılması gereken ancak en önemlisi ise takımda hazır olmayan Tezcan Gökmen dışında golcü oyuncunun olmaması Demir’in kafasını iyice karıştırdı. Yönetim ise buna rağmen eksik mevkiler olmak üzere golcü oyuncu konusunda  özellikle piyasasının yüksek olması nedeniyle aceleci davranmıyor ve transfer döneminin son gününe kadar fırsat transferin kollayacak. 


Haber: Ayşe İSLAMOĞLU