TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da 2021-2022 sezonu öncesinde sessizliğini bozuyor.
Yeni sezon öncesinde sağlam adımlar atarak kaliteli bir yönetim kurmayı hedefleyen A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, bunun çalışmalarını da sürdürüyor.
KALİTELİ YÖNETİM OLUŞTURULACAK
Zonguldakspor A. Ş. başkanı Hakan Hürfikir, son yıllarda artarak devam eden borçlar ve çözüm bekleyen diğer sorunları aşabilmek için yeni bir yönetim sayfası açmak istiyor. Hürfikir, geleceğe daha umutlu bakabilmek için bir kaç gün içerisinde kongre kararı alacak. Zonguldak’ı kucaklayan bir yönetim kurulu oluşturmak isteyen Hürfikir, yönetimde yer alacak isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yönetimde İlçe Belediye Başkanları ve Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın meclis üyeleri arasından önereceği isimler olması bekleniyor. Ayrıca kömür ocakları işleten önemli isimlerinde yönetimde yer alması bekleniyor.
METİN DEMİR VE ARSLAN KELEŞ BOMBASI
Öte yandan Zonguldakspor, önemli isimleri yönetime katacakken, TSO Başkanı Metin Demir ve Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in de o isimler arasında yer aldığı öğrenildi.
Yeni yönetimde Demir ve Keleş'in de olması için görüşmeler devam ederken, Demir'in henüz karar vermediği ancak Arslan Keleş' in ise yönetime girmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Ayrıca Metin Demir'in yönetime girmese bile TSO yönetiminden birini Zonguldakspor yönetimine katacağı da edinilen bilgiler arasında.
KONGRE KARARI BU HAFTA ALINACAK
2021-2022 Futbol sezonu öncesinde kaliteli isimleri yönetime katarak bu hafta içi kongre kararı alacak olan Zonguldakspor'da isimleri sır gibi saklanan önemli isimlerinde yönetimde olacağı da öğrenildi.
Gecen sezon yönetimde bulunan ancak maddi ve manevi konusunda destek olmayan bazı yöneticilerinde bu sezon Kırmızı-lacivertli yönetimde yer almayacağı da öğrenildi.
KONGRE SONRASINDA TEKNİK ADAM BAŞTA OLMAK ÜZERE İÇ VE DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI HEMEN BAŞLAYACAK
Yapılacak Kongrenin hemen ardından Kırmızı-lacivertli yönetim, önce Teknik adam sorununu halledecek. İç transferin halledilmesinin ardından dış transfere odaklanacak.