TFF 2. Lig Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un maçlarına 55 yıldır ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın duvar çalışmaları yeni sezona hazırlanıyor. 
Geçtiğimiz sezon duvarların yıkılma tehlikesi nedeniyle açık tribünlere taraftarın alınmadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın duvarları yapılan ihalenin ardından sağlamlaştırma çalışmaları devam ederken, çalışmaların ise yeni sezona yetişmesi bekleniyor.
Bu kapsamda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yenileme çalışmaları  devam eden Karaelmas Kemal Köksal  stadyumununda incelemelerde bulundu. 
Yüksel, yaptığı incelemeler sonrasında duvar çalışmaları hakkında bilgi verilirken, yeni sezon öncesinde duvar çalışmaları biter bitmez açık tribünlerin ise hemen koltuklaştırma çalışmaları başlayacağını ve yeni sezona hazır hale geleceğinin müjdesini verdi. 
“ÇALIŞMALAR BİTER BİTMEZ, AÇIK TRİBÜNLERİ KOLTUKLAŞTIRACAĞIZ”
Yeni sezonda Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın duvarları ve tribünlerinin lig öncesinde tüm eksikleri giderilerek hazır hale geleceğini söyleyen Yüksel, “Daha öncede söylediğimiz gibi biz yeni sezonda kulübümüzün bütünleşmiş kulübümüzü destekleyen taraftarımızla birlikte tribünü, sahası, her yönüyle hazır bir şekilde elimizden gelen çalışmaları hızla devam ediyoruz ve taraftarımız koltuklanmış bir şekilde tribünümüzde yerini alacak. Şu anda bu çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir problem yok. 
Duvarlarımızdaki çalışmalar devam ediyor. Orda da herhangi bir problem yok. Taraftarımızla bütünleşmek amacıyla elimizden gelen son süratle son gayretle bu çalışmalarımızı tamamlamak için çalışıyoruz, gayret gösteriyoruz.”dedi  
“KARAELMAS YENİ YÜZÜYLE SEZONA HAZIR OLACAK”
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın tartan pisti konusu hakkında da bilgi veren Yüksel, “Tartan pistimizde geçen sene belli bir kısmı yenilenmişti. Diğer kalan kısımda sıkıntılı olan yerler vardı. Bu sene onlar da yapılacak. Dolayısıyla stadımız tamamen yenilenmiş yüzüyle birlikte yeni sezona girecek.”dedi
Haber:Selçuk Koçaklı