Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımı Erdekspor’da oynayan  Ahmet Olgun, futbola başladığı Kdz. Ereğlispor ile prensip anlaşmasına vardı. Orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşan eflatun-beyazlı yönetim bugün işi resmiyete dökecek.

Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Kdz. Ereğlispor dış transferde hızını kesmiyor. Eflatun-beyazlı takım, geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig takımı Erdekspor’da tamamlayan orta saha oyuncusu Ahmet Olgun prensip anlaşmasına vardı.

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kdz. Ereğlispor, dış transferde işe ilk olarak defans ve kaleci ile başlayarak, stoper İbrahim Arıkan, file bekçisi Oğuzhan Doğar’ı kadrosuna katmıştı. Eflatun-beyazlı yönetimin son olarak orta saha arayışları doğrultusunda rotasını Erdekspor’a çevirerek tanıdık bir ismi gündemine aldı. Futbola Kdz. Ereğlispor’da başlayan ve Zonguldak spor ile  Kilimli Belediyespor’da profesyonel olarak forma giymiş 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Olgun ile temasa geçti. Tarafların karşılıklı oturarak şartlarını sunduğu ön görüşmede prensip anlamsına varıldı. Ahmet Olgun ve yönetimin bugün son kez bir araya gelmesi ve resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ