Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Grubunu namağlup birinci bitiren ardından ise Antalya düzenenlenen Türkiye Şampiyonasınıda 3'üncü tamamlayan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ve Veteranlar futbol takımı, dün akşam yemekte bir araya geldi. 
Keleşler Park Otel’de gerçekleştirilen sezon yemeğine Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ve Veteranlar Futbol Kulübü Başkanı Turgut Tanyıldız, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul, takım kaptanı ve Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanlığına geleceği açıklanan İş İnsanı Halil Bozkuş, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Sertan Kuzu, Kdz. Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çaygeç, İş İnsanı Hacıbey Tanık, İş İnsanı (Maçkalı) Yılmaz Güler, DYP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz, antrenör Süleyman Sırrı Cimşir ve futbolcular yer aldı. 
Bölge birinciliği ve Türkiye 3'üncülük kupasının yer aldığı yemekte futbolcular ve yöneticiler 2022-2023 sezonda hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirttiler.
SESLİ: 2022-2023 SEZONUN DA HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
2021-2022 sezonu iki kupa ile tamamladıklarını ve 2022-2023 sezonunda hedeflerinin mutlak Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirten 
Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ve Veteranlar futbol takımı kaptanı Murat Sesli:" Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Bölgesi grubunda 11 takım arasında namağlup birinci olduk ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Mayıs ayının ikinci haftasında Antalya’da takımımızla beraber şampiyonaya katıldık. 16 takımın katıldığı şampiyonada grubumuzdan lider olarak çıktık. Çeyrek finalde geçen senenin şampiyonunu eleyerek yarı finale kaldık. Yarı finalde şanssızlık tabiki yenilerek 3-4.’cülük maçı oynamaya hak kazandık.
3'üncülük  maçında rakip takım sahaya çıkmayınca takımımız şampiyonayı 3'üncü olarak bitirdi. Tabiki bizim için başarı şampiyonluktu. Futbolda yenmekte var, yenilmekte. Futbolun güzelliği bu. Önemli olan Kdz. Ereğli’nin takımını Zafer Men adıyla oraya gelen 16 takımın içerisinde duyurmak bizi mutlu etti.
Oraya Türkiye’nin her yerinden gelen takımlar vardı. Bu işi profesyonelce yapan federasyonun temsilcileri oradaydı. Milli takıma seçme yapan arkadaşlar oradaydı. Takımımız duruşuyla, hareketiyle, giyimiyle en iyi şekilde Kdz. Ereğli’yi temsil etti. En ufak bir tatsızlığa, en ufak bir uygunsuz harekete mahal vermeden oraya başarıyla gittik, başarıyla geldik. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki sezon bu bölgede yapılacak turnuvaya katılmak. Hedefimiz yine Türkiye Şampiyonasının yapılacağı yere gitmek. Ben ismini aldığımız merhum Zafer Men’e Allah’tan rahmet diliyorum. 
Takımımızı kuran ve bu günlere gelmesi için her türlü mücadeleyi gösteren Murat Üçpınar ve Aytaş kardeşime, antrenörümüz Süleyman sırrı Cimşir’e bütün futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum. 
Bu süreçte bizlerin yanında olan, bizlerden maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ve Veteranlar Futbol Kulübü Başkanı Turgut Tanyıldız, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul,  Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanlığına geleceği açıklanan İş İnsanı Halil Bozkuş, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Sertan Kuzu, Kdz. Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çaygeç, İş İnsanı Hacıbey Tanık, İş İnsanı (Maçkalı) Yılmaz Güler, DYP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz, Akın Katı’ya, Cem Gül’e, Atilla Yıldız’a, Savaş Bayrak’a ve kuyumcu Ersan Can’a teşekkür etti.
Ayrıca Sesli, "2021-2022 sezonunu Türkiye 3'üncülüğü ile tamamladık, 2022-2023 sezonunda da hedefimiz mutlak Türkiye şampiyonluğu."ifadelerine yer verdi
Haber:Selçuk Koçaklı