Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan Zonguldak Ereğli Spor Kulübünü makamında ağırladı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya çıkartma yapan Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Cengiz Demirci, Başkan Vekili Kaan Kocaman ve Kulübün sporcularını temsilen U-16 Takım Kaptanı Talha Taytekin, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Baykan'ın misafiri oldular. 

Yapılan görüşmede Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Cengiz Demirci İl, İlçe Spor Müdürlükleri ve bölgedeki sportif faaliyetler hakkında bilgiler verirken Karadeniz Ereğli'nin kanayan yarası haline gelen stadyum eksiğinide Spor Genel Müdürü'ne aktardı. 

Demirci "öncelikle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Spor Bakanımız Dr.Muharem Kasapoğlu'na ve zati aliniz Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan olarak sizlere sporun ve sporcunun her daim yanında olduğunuz için şükranlarımı sunarım.
Zonguldak İline yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımlardaki gayretiniz ve desteğiniz bizleri memnun etmektedir.
 
Karadeniz Ereğli ilçemizin en büyük sorunu stadyum olmayışıdır. Şehit Vefa Karakurdu Stadı özelleşmiş olan Erdemir'e ait Erdemir Stadını saymaz isek ilçede tek staddır. Genel Müdürümüz olarak sizler amatörün direk kalbinden gelmektesiniz. Ereğli ilçemizde tek stadımız olan Şehit Vefa Karakurdu stadımızda 20 tane kulüp idman yapmaktadır. Bir sahada 2'ye hatta 4'e bölünerek yapılan idmanlar mevcuttur. Bu şekilde yapılan idmanlarda sporcularımıza verimli imkanlar sunamamaktayız. 

Zonguldak Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu'nun ve Valimiz Mustafa Tutulmaz'ın bu konudaki gayret ve çabalarını biliyoruz. Bizleri sizlerle bir araya getiren Spor Bakanımız Dr. Muharrem Kasapoğlu'na ayrıca teşekkür ediyorum. Sizleri Zonguldak Ereğli Spor Kulübü olarak, Karadeniz Ereğli'deki Şehit Vefa Karakurdu stadımızda ağırlamak istiyoruz " dedi. 

Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan "sizleri burada ağırlamak bizleride ayrıca memnun etmiştir. Spor Bakanımız talep ve dileklerinizi özelikle dinlememizi ve değerlendirmemizi istemiştir. Türkiye'nin heryerinde olduğu gibi Zonguldak ilimize de yatırımlarımız sürüyor ve sürecektir.

 İnşallah uygun bir zaman diliminde Zonguldak'a gelmeyi bizlerde arzu ediyoruz" diyerek ZES U-16 Takım Kaptanı Talha Taytekin ile ayrıca sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.