Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta zirvenin iki ortağı Zonguldak Kömürspor ile Çatalcaspor hafta sonu kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 1 puan farkla önünde lider durumda bulunan Çatalcaspor maçını kazanarak liderlik hesapları yapıyor.

 

 

************

 

10 Kasım Pazar günü Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta büyük bir kapışma yaşanacak. Geride kalan 6 haftada yenilgisiz lider durumda bulunan Çatalcaspor ile en yakın takipçisi Zonguldak Kömürspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Grupta oynanan 6 maçın 5’ini kazanan ve bir kez sahadan yenilgiyle ayrılan 15 puanlı Zonguldak Kömürspor, 6 maçta sadece bir beraberliği bulunan 16 puanlı lider Çatalcaspor’u sahasında konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu maçta galip gelerek liderliğe yükselmenin hesaplarını yapıyor. 3’üncü hafta oturduğu liderlik koltuğuna Kestel Belediyespor yenilgisiyle veda eden Zonguldak Kömürspor, 3 hafta aradan sonra zirveyi ele geçirmek amacında.

Rakibin karnesi iyi

Çatalcaspor  6 haftada 5 galibiyet ve bir yenilgi ile 16 puanla zirvede bulunuyor. Bu haftaya kadar 3 deplasman maçına çıkan İstanbul ekibi, 2 galibiyet ve bir beraberliği bulunuyor. 6 maçlık karnesi iyilerle dolu Çatalcaspor, Yenişehir Belediyespor’u 5-2, Kilimli Belediyespor’u 2-0, Büyükçekmecespor’u 3-2, İnegölgençlergücüspor’u 2-1, Kartepe Suadşyespor’u 2-0 yenerken, Çayıovaspor ile golsüz berabere kaldı. Rakip filelere 14 gol atan İstanbul temsilcisi, 5 golü kalesinde gördü.

 

 

‘Anneme hediyem olsun’

 

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmada Sultangazispor’u yıkan isim Eren Üntürk,  attığı golleri ve galibiyeti annesine hediye ettiğini söyledi. Golcü oyuncu, “Güzel bir galibiyet elde ettik. Attığım gollerle galip gelmek çok güzel bir duygu. Gollerimi ve galibiyeti anneme hediye ediyorum” dedi.