Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 17. Olağan Genel Kurulu bugün Site Spor Salonunda yapıldı. 
Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Kemal Demir, 3’üncü kez ASKF Başkanlığına seçildi.
Genel Kurula Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (G.S.İ.M.) Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, TUFAD Zonguldak Şube Ahmet Birdal, iş adamı Alaattin Kurnaz ve kulüp yetkilileri katıldı.
Kongrede divan kurulu için Ahmet Naci Püren, Mustafa Aydın, Ayhan Yıldırım ve Sebahattin Yılmaz oy birliği ile seçildiler. Divan Kurulu Başkanı Ahmet Naci Püren gündemde bulunan maddeler için açıklama yapması sonrasında saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başladı.
Daha sonra ise genel kurulda ASKF yönetim kurulu üyesi Raci İpekdal'ın gelir giderler ve faaliyet raporlarını okunması ile devam etti.
Ardından tek liste ile giden seçimde mevcut Başkan Kemal Demir,  231 delegeden 200 delegenin oylarının tamamını alarak yeniden ASKF başkanı oldu. 
Yapılan kongre sonrasında konuşan Başkan Demir, "Katılan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüpleri olarak büyük bir aile olduğumuzu gösterdiniz. İnşallah Amatör sporun daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. 17. Olağan Genel Kurulumuz hayırlı olsun."dedi
Kemal Demir ayrıca kongreye bir çok önemli kişileri davet etmelerine  rağmen gelmemelerine tepki gösterirken, kongreye katılan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç'e teşekkür etti.
Özelikle ASKF kongreye katılan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (G.S.İ.M.) Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş ve TUFAD Zonguldak Şubesi Ahmet Birdal'a katılımları nedeniyle teşekkür plaketi  verildi. 
Öte yandan ASKF Başkanı Kemal Demir, eski ASKF Başkanı Tahir Buyurucu'yu Onur Kurulu Asilve yine eski ASKF Başkanı Münir Uzundurugan'ı da üst kurul delegeleri görevine alarak jest yaptı. 

İŞTE YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil

1-Levent İlik

2-Fikri Kayacan

3-Burhan Çengel

4-Bayram Çolak

5-Mehmet Akardaş

6-Raci İpekdağ

7-Recep Civelek

8-Gültekin Özyurt

9-H. Taşkın Tandoğan

10-Ali Özçep

11-Sertaç Yılmaz

12-Mithat Oruç

13-Caner Sefercik

14-Serkan Göktaş

15-Ali Kemal Ofluoğlu

16-Murat Yılmaz

17-Cengiz Çelik

Denetleme Kurulu Asil

1-Özkan Miyanyedi

2-Ahmet Yener

3-Uğur Kocaman

Disiplin Kurulu Asil

1-Yıldırım Demir

2-Mustafa Verimbaş

3-Reşat Pala

Onur Kurulu Asil

1-Tahir Buyurucu

2-Recep Erdoğan

3-Alaattin Kurnaz
Haber:Selçuk Koçaklı


Haber:Selçuk Koçaklı