Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir Zonguldak'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.  
Zonguldak  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, hizmet müdürleri, şube müdürleri ve personel tarafından karşılanan Kahyaoğlu ve Bedir gençlerle bir araya gelerek sohbet edip çalışmaları yakından takip ettiler. Ardından  tesisleri gezerek Hakan Yüksel’den bilgi aldılar.  
 Zonguldak  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden ziyaretle ilgili yapılan açıklama şu şekilde: "Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Daire Başkanımız Ahmet Cemil Bedir İlimize geldi. 

İl Müdürlüğümüz girişinde, İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Hizmet Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz ile Gençlik liderlerimiz tarafından karşılanan değerli konuklarımız Gençlik Merkezimiz atölye ve dersliklerini gezerek gençlerimiz ile hasbihal ettiler.

İl Müdürlüğümüz konferans salonunda Hizmet Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz, Gençlik liderlerimiz ile Gönüllü Gençlerimizle bir araya gelen Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Tayyip Kahyaoğlu gençlerimiz ile hoş sohbette bulunarak istişare ettiler.
Sohbet sonrası Tarihe Açılan Odalar ziyaret edilerek hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından İlimizden ayrıldılar.

İlimize ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Daire Başkanımız Ahmet Cemil Bedir'e şükranlarımızı sunarız.”denildi.  

Haber: Selçuk KOÇAKLI