Zonguldak Kömürspor’da Cahit Terzi dönemi resmiyet kazandı. Kırmızı-lacivertli takımı 7 yıl aradan sonra 3’üncü Lige çıkartan şampiyon hoca ile  hafta sonu kulüp binasında sözleşme imzalandı. İmza töreni öncesi açıklama yapan Terzi öncelikle takımı amatörden 3’üncü lige çıkardıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, Bizi ve şehri 3’üncü lig heyecanı sardı. 3. Lig için gerçekten şehrin beklentileri büyük. Zonguldakspor çok büyük bir taraftara sahip. Onun için mutlaka bu senede hedefi olan bir Zonguldakspor kurmak için kolları sıvadık” dedi.

“TRANSFERE HIZ VERECEĞİZ”

‘Kongrenin ertelendi ancak bizim beklemeye tahammülümüz yok’ diyen Terzi, “Transfer sezonu çoktan başladı. Bizde bu kongreyi bekliyorduk. Ancak kongrenin ertelendiğini öğrendik. Bizim daha fazla beklememiz gerek yok. Çoğu kulüp iyi oyuncuların peşlinde düştü. Elimizi çabuk tutmalıyız. Bu süreçte transfer hız vereceğiz.  Zaten ben transfer anlamında hazırlıkları zaten hemen hemen bitirmiştim. Görüştüğümüz, istediğimiz oyuncularla diyaloga girdik. Geçen seneki modeli aynen uyguluyoruz. İnşallah bir hafta içerisinde gerekli imzaları bazı oyunculara attıracağız” dedi.

“İÇ TRANSFERİ SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ”

İç transferde 8-9 oyuncu ile görüşme halinde olduklarını belirten Cahit Terzi, “Şampiyon kadroyu muhafaza edeceğiz. Sonrada ihtiyacımız olan yerlere 3. Ligden, 2. Ligden ve BAL’dan beğendiğimiz, takip ettiğimiz oyuncularla görüşüp anlaşma yollarına gideceğiz.  İç transferde düşündüğümüz oyuncuları Salı günü açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

“KESİNLİK OLMADAN İSİM VERMEYECEĞİZ”

Dış transferde görüşülen isimler olduğunu, ancak isimleri açıklamanın doğru olmayacağını Belirten Terzi, “Kesin imza atmadan isim vermeyeceğim. Çünkü başkan geçen bir açıklama yaptı. Bazı arkadaşlarımız var Zonguldak’tan onları arayıp, işte ‘Zonguldakspor’da para yok’, ‘Zonguldakspor zaten tesadüf şampiyon oldu’ gibi konuşmalar yapıyorlar.   Dışarıdan gelecek oyuncuları pasifize edip buraya getirmemek için ellerinden geleni yapan insanlar var. Onun için imza atmadıktan sonra kesinlikle isim açıklamayacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ


Terzi imza sonrası sıcağı sıcağına yaptığı açıklama ile taraftarın merak ettiği transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.